Poggenpohl keukens

Nieuw keukenconcept van Hadi Teherani

Wereldpremière voor een nieuw keukenconcept van Poggenpohl: op de internationale meubelbeurs "Salone Internazionale del Mobile", die van 14 tot en met 19 april 2010 in Milaan plaatsvindt, presenteert Poggenpohl, producent van premiumkeukens, voor het eerst een nieuw keukenontwerp aan het grote publiek. Het ruimtevormende concept werd samen met de gerenommeerde en meerdere malen onderscheiden architect en designer Hadi Teherani uit Hamburg ontwikkeld.

De nieuwe keuken van Poggenpohl wordt gekenmerkt door een holistische denkwijze, waarbij de architectuur van de ruimte en de keuken als het ware met elkaar versmelten. "Karakteristiek voor de identiteit van de nieuwe keuken is een eenheid van meubeldesign en bouwkunst", benadrukt Elmar Duffner, bedrijfsleider van de firma Poggenpohl Möbelwerke GmbH. Het keukenconcept van designer Hadi Teherani is gebaseerd op een basismodel en wordt in diverse uitvoeringen aangeboden.

De 56-jarige, in Teheran geboren Hadi Teherani behoort tot de internationaal meest gevraagde Duitse architecten. Met zijn in 2003 opgerichte bedrijf Hadi Teherani AG en zijn architectenteam BRT Architekten Hamburg heeft hij wereldwijd furore gemaakt op het gebied van industrieel design en interior design made in Germany. Zijn bekendste ontwerpen zijn het Dockland-kantoorgebouw in Hamburg en het ziekenhuiscomplex in de Rheinauhafen in Keulen.

Poggenpohl werd in 1892 opgericht door Friedemir Poggenpohl. Het oudste keukenmerk van Duitsland heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde keukenmerken ter wereld. Poggenpohl staat voor traditie, hoge kwaliteit, exclusiviteit en innovatieve ontwikkeling. Het bedrijf verkoopt zijn premiumkeukens via eigen verkoopstudio's en handelspartners in meer dan 70 landen. Sinds 2000 maakt Poggenpohl Möbelwerke GmbH deel uit van het Zweedse Nobia-concern, de grootste keukenmeubelproducent van Europa.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.poggenpohl.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist