Poggenpohl Keukens

showroom bij Harrods


Met een spectaculair feest heeft Poggenpohl, de producent van premiumkeukens uit het Duitse Herford, een showroom in het Londense luxe warenhuis Harrods geopend. De firma Poggenpohl Möbelwerke GmbH is de exclusieve leverancier van keukens voor het meest vooraanstaande warenhuis ter wereld. Het hoogtepunt van het openingsgala was de presentatie van de Poggenpohl Porsche Design keuken P´7340.

„De samenwerking tussen Harrods en Poggenpohl is een perfecte combinatie van twee internationaal bekende luxe merken, die wereldwijd synoniem zijn met de hoogste productkwaliteit en een buitengewone service“, aldus Elmar Duffner, bedrijfsleider van Poggenpohl Möbelwerke GmbH tijdens de opening van de nieuwe showroom in Londen. De opening bij Harrods, zo vertelde Duffner, past exact bij de strategie van Poggenpohl om nieuwe showrooms en studio’s op belangrijke plaatsen over de hele wereld te openen. Bij de opening was ook dhr. Mohamed Al Fayed, eigenaar van het luxe warenhuis, aanwezig. Al Fayed was zeer optimistisch dat het nieuwe aanbod goed geaccepteerd zal worden door de consumenten en was verheugd over de samenwerking met Poggenpohl: „Poggenpohl biedt een uniek design en een uitstekende service en is daardoor een waardevolle aanwinst voor het hoogwaardige assortiment van Harrods.“    

Harrods heeft Poggenpohl exclusief geselecteerd voor zijn keukenshowroom op de tweede verdieping van het warenhuis. Op een oppervlak van 250 vierkante meter presenteert de producent van luxe keukens maar liefst zes keukenmodellen. Het pronkstuk van de showroom is de Poggenpohl Porsche Design keuken P´7340, die tijdens de opening voor het eerst aan het publiek in Groot-Brittannië werd gepresenteerd. In de keukenshowroom zal ook een functionerende keuken staan waaraan live kookdemonstraties zullen worden gegeven, die een bezoek aan “Poggenpohl bij Harrods“ extra opluisteren.

„Wij zullen de komende vijf jaar veel investeren in de verkoop via eigen verkoopstudio’s“, aldus Duffner. In de Britse hoofdstad is Poggenpohl met tien eigen studio’s actief op de markt. Groot-Brittannië is voor Poggenpohl naast de VS de belangrijkste markt in het buitenland. „Londen heeft een hoog bevolkingspercentage rijke mensen, daarom willen wij onze aanwezigheid hier versterken“, aldus Duffner.

Naast de ongeveer 420 studio’s van keukendealers, waarvan er circa 140 exclusief het merk Poggenpohl verkopen, heeft de Duitse luxe producent wereldwijd al 31 eigen verkoopstudio’s. Tot 2013 wil Poggenpohl wereldwijd nog 60 extra studio’s openen.


Kijk voor meer informatie op: www.poggenpohl.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.poggenpohl.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist