Poggenpohl Design keukens

+modern-klassiek

Poggenpohl verbindt, met zijn moderne keukens. Mensen, ruimten en vormen, verleden en toekomst. De +Modern-Klassiek bewijst dat moderne keukens samenbrengen. Een uniek keukenconcept, dat nostalgische elementen en moderne keuken lijnen verenigt. De bewezen charme van klassieke stijlen, als achtergrond van het hedendaagse en vooruitstrevende design dat moderne keukens kenmerkt. De bijzondere verbinding tussen toen en de moderne keukens van nu. Past & future in +Modern-Klassiek. De top van moderne keukens.

Niets is standaard bij dit Poggenpohlconcept voor moderne keukens. Klassieke deuren? Een brede meubelschouw? Jazeker, maar het zouden geen moderne keukens zijn als het niet als het niet was geïntegreerd in strakke lijnen en vormen. Een modern, roestvrijstalen kook- en spoelgedeelte? De +Modern-Klassiek heeft  het subtiel weggewerkt in een stoer, granieten werkblad.

De elementen van toen, van nu en van de toekomst vormen een artistieke compositie in de moderne keukens van de serie +Modern-Klassiek. Een vleugje design, omgeven door stoerheid en functionaliteit, praktische oplossingen en hoogwaardige apparatuur. Moderne keukens voor mensen die nostalgie en sfeer willen koesteren in hedendaags, exclusief design en innovatieve technologie. Moderne keukens zoals ze horen te zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist