Poggenpohl design keukens

Nieuwe fronten

De producent van premiumkeukens presenteert bij de opening van het nieuwe Design Center in Milaan de grootste frontenuitbreiding uit het 120-jarige bestaan van het bedrijf. Hiermee kunnen consumenten bij hun keukenplanning kiezen uit een doorlopende kleurenlogica met meer dan 120 frontvarianten. Naast de innovatieve laserranden-technologie biedt Poggenpohl ook moderne houtdecorprints.

Toen Friedemir Poggenpohl het bedrijf in 1892 oprichtte, wilde hij “de keuken beter maken”. In 2012 viert de onderneming zijn 120-jarige bestaan en is daarmee het oudste keukenmerk ter wereld. Het bedrijf heeft in deze periode belangrijke mijlpalen bereikt. In 1950 presenteerde Poggenpohl als eerste keukenproducent de inbouwkeuken. Aangedreven door de innovatieve kracht introduceerde het bedrijf in 1960 de eerste massief houten keuken en in 1967 de ‘must’ voor de keuken: het kookeiland. Per direct biedt Poggenpohl zijn klanten de grootste keuze aan kleuren en materialen die er ooit is geweest in de bedrijfsgeschiedenis. In navolging van de huidige trend naar natuurlijke tinten worden naast de kleuren ‘bloesemwit’ en ‘polarwit’ ook ‘zand’, ‘kiezelgrijs’, ‘zandgrijs’, ‘terra’ en ‘zwart’ aangeboden. Deze nieuwe kleurendiversiteit is zowel verkrijgbaar als direct gecoat en in verschillende lakoppervlakken. “Bij de keuze van de materialen komt voor ons de kwaliteit op de eerste plaats. Ook de nieuwe fronten hebben de zwaarste kwaliteitstests ooit doorstaan”, benadrukt bedrijfsleider Lars Völkel.

Als andere innovatie kunnen de consumenten per direct ook kiezen voor fronten met de nieuw ingevoerde laserranden-technologie. Dankzij de laserlasmethode worden de frontdelen en de randen naadloos en zonder lijm met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat een hoogwaardig frontuiterlijk dat uit één stuk lijkt te zijn.

Door deze veelzijdigheid volgt Poggenpohl zijn nieuwe merkconcept, waarin het bedrijf voor een nadrukkelijke focus op de sterke punten van het bedrijf kiest. “Wij willen de tradities van ons 120-jarige bestaan, de perfectie van onze producten en de exclusieve service doorgeven aan onze klanten”, aldus Lars Völkel. “De klant moet weten dat hij met een keuken van Poggenpohl de beste keuze heeft gemaakt. Want Poggenpohl staat voor kwaliteit, innovatie en ‘non conformism since 1892’.”

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist