Poggenpohl Design keukens

+design

Living en dining in een design keuken. Culinair genieten en socializen tegelijk. Wie eenmaal een +Design keuken heeft, snapt waarom dit design keukens met een plus zijn. In de + Design keukens van Poggenpohl gaan kokkerellen, dineren en relaxen moeiteloos in elkaar over. Het social kitchenconcept in design keukens van Poggenpohl. Niet voor niets met een hoogstaande en onderscheidende vormgeving, revolutionair in de wereld van de design keukens.

De eettafel vormt één geheel met de design keuken. Een wit blok zorgt voor een harmonieuze overgang naar de keukenhoogte en biedt innovatieve mogelijkheden. Zo kan er het Bora afzuigsysteem in geplaatst worden. Een technologisch hoogstandje in deze design keuken, dat de conventionele afzuigkap overbodig maakt en het keukendesign bevrijdt van dwingende elementen.

De +Design keukens zijn esthetische uitblinkers. Het eiland is greeploos, terwijl de kastenwand van deze design keukens juist beschikt over een subiele greep. Het teak decor en de in de muur verzonken kastenwand maken + Design keukens tot artistieke verrassingen, vol praktische mogelijkheden.

De +Design keukens zijn design keukens voor liefhebbers van het goede leven. Die sociaal samenzijn zien als een hoge kwaliteit van leven, met verrassend design en culinair genieten als onmisbare ingrediënten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist