Poggenpohl Design keuken Design Studio

Van het 'gewone' iets 'buitengewoons' creëren

Sinds februari 2013 straalt de Poggenpohl Keuken Design Studio op de Parnassusweg in Amsterdam, in een volledig gerestylde studio van ruim 250m² worden keukens gepresenteerd die de actuele woontrends volgen. Natuurkleuren zoals poolwit, bloesemwit of zandgrijs in combinatie met hout staan in het middelpunt.

"De keuken is het hart van het huiselijk leven", zegt Erik Koks, studiomanager in Amsterdam. "We zijn er trots op om met onze nieuwe showroom de wensen van de klant nog meer te benaderen. Zo laten we het interessante, greeploze model +SEGMENTO in poolwit hoogglans zien. Het 12 mm dunne werkblad verleent de keuken een bijzonder karakter, hij lijkt wel te zweven“, vervolgt Erik Koks.

Als aanbieder van luxe keukens biedt Poggenpohl een grote variatie aan innovatieve keukenconcepten. Behalve +SEGMENTO worden ook de bekende concepten +MODO en het recentelijk met talrijke awards onderscheiden +ARTESIO gepresenteerd. "Elke keuken wordt volgens de unieke wensen van de klant gepland. De planning behelst naast meubels onder meer ook vloer, moderne techniek en verlichting.”

Poggenpohl is het oudste en bekendste keukenmerk ter wereld en sinds 1892 gevestigd in het Duitse Herford. Het bijzondere karakter van Poggenpohl is gebaseerd op de wil en de kracht tot vernieuwing. De filosofie van de onderneming om steeds weer nieuw te denken vormt een continue uitdaging voor de ingenieurs, planners en ontwerpers. Deze denkwijze is de basis om van het 'gewone' iets 'buitengewoons' te creëren. De onderneming hecht al meer dan 120 jaar waarde aan design, precisie en techniek. Want Poggenpohl ziet de keuken als de belangrijkste leefruimte en als expressie van de persoonlijkheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist