Nieuwe SieMatic Designstudio in Goes

Tolhoek Keukens

Op zaterdag 1 februari opende Tolhoek Keukens – exclusief dealer van SieMatic – feestelijk haar deuren. 

De lifestyles van SieMatic
Het Duitse premiummerk SieMatic volgt een innovatieve designfilosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles. Drie lijnen die elke persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen. Want: zoveel mensen, zoveel smaken. De een houdt van strak en minimalistisch, de volgende van speels en industrieel en weer een ander van elegant en sfeervol. Voor ieder van hen is er een SieMatic lifestyle: PURE, URBAN en CLASSIC. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. En Tolhoek Keukens heeft de exclusieve primeur voor de Bevelanden.

Twee nieuwe showrooms
In een SieMatic Premium Store komen deze drie lifestyles optimaal tot hun recht. Tolhoek Keukens heeft de SieMatic Premium Store-primeur voor de Bevelanden.

Tolhoek Keukens is inpandig gehuisvest bij De Jager-Tolhoek Bouwmaterialen, dat al sinds 1929 een belangrijke leverancier van hout- en bouwmaterialen is, met klanten in heel Zuid-West-Nederland en zelfs ver daarbuiten. Het bedrijf beschikt over een groothandel en drie bouwshops waar dagelijks een groot aantal klanten hun materialen komt afhalen. Tegelijkertijd met Tolhoek Keukens opent het bedrijf op de locatie in Goes een showroom met (af)bouwmaterialen.

Ontwikkelingen in apparatuur
Niet alleen de keukens bij Tolhoek zijn premium, ook de apparatuur is dat. In Goes ziet u wat de mogelijkheden zijn van de nieuwste Siemens-apparaten. Ze maken het huishouden makkelijker en inspireren u tot een nieuwe manier van leven. Met de Siemens Home Connect-app bedient u uw apparaten waar en wanneer u maar wilt. Ook het merk Bora toont innovatieve ontwikkelingen. De zogenaamde veldafzuiging gebruikt een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Daardoor worden deze efficiënt en direct afgevoerd.

Over Toelhoek Keukens
De oprichters van Tolhoek Keukens hebben al meer dan twintig jaar ervaring. De naamgever is William Tolhoek, een man met twee rechterhanden. Met zijn kennis en vaardigheden monteert hij snel en vakkundig iedere nieuwe keuken. Ook bouwkundige aanpassingen zijn voor hem geen enkel probleem. Zakenpartner Arnold Oudshoorn is een ervaren keukenspecialist, die de klant begeleidt van het eerste ontwerp tot aan de realisatie van de nieuwe keuken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist