Neptune home keukens

Limehouse

Het Britse interieur lifestyle merk Neptune Home introduceert een nieuwe keuken in Nederland; Limehouse. Limehouse dankt zijn naam aan de kalk (lime), die in de 15de eeuw via de rivier de Theems de stad Londen in vervoerd werd en de basis legde voor één van de mooiste en belangrijkste industriële en culturele hoofdsteden in de wereld. Limehouse is Neptune’s eerste moderne keukenontwerp, dat het vooruitstrevende met het klassieke en het nieuwe met het opnieuw-ontdekte combineert. Limehouse is experimenteel, creatief, verfijnd en authentiek; een ongecompliceerde strakke look, verenigt met het traditionele ambacht, dat voor Neptune zo kenmerkend is. Deze eigentijdse keuken is gemaakt van eiken met een handgeschilderde finish in de kleur lily. Deze koele neutrale tint is het perfecte contrast met het industriële roestvrij staal, de LED verlichting en de gekalkt eiken werkbladen. Met recht een keuken met een ziel!

Something old, something new
Limehouse is geïnspireerd door de eenvoud en functionaliteit van het industriële verleden, wat resulteert in een zeer moderne kijk op een traditioneel werkende keuken, vervaardigd met oude timmerwerk technieken op een ambachtelijke wijze. Limehouse laat zien dat een modern silhouet ook nostalgisch kan aanvoelen; een gelukkige combinatie.

Simpel complex
Limehouse is de meest moderne en gestroomlijnde keuken van Neptune en tegelijk de meest complexe. Zo complex dat er 15 nieuwe patenten aangevraagd zijn en meer dan 100 design registraties. De nieuwe gepatenteerde scharnieren zijn discreet ingebouwd in een verborgen frame met een excentrisch draaipunt om ervoor te zorgen dat de deuren gemakkelijk sluiten. Ook voor de apparatuurkasten is gebruik gemaakt van innovatief timmerwerk, waardoor de huisvesting van afwasmachines, drogers en wasmachines multifunctioneel is. Zelfs het handelsmerk van Neptune, de zigzag plankhouders, hebben een industriële-update gekregen met een aluminium strook, die perfect bij de nieuwe, slanke handgrepen past. Met een typisch Neptune oog voor detail zijn de bestekladen voorzien van verschuifbare stenen verdelers, waardoor je je eigen ruimte-indeling kunt maken en zelfs de kruiden & specerijen planken en wijnrekken hebben minuscule groeven, zodat de flessen en potten op hun plaats blijven. De karaktervolle Neptune keuken is – last but not least - subtiel afgewerkt met slanke LED strips. Deze zijn onder de eiken planken en werkbladen geïntegreerd en geven een zwevend en vederlichte indruk.

Limehouse bestaat uit losse vloerstaande kastelementen. Dit maakt de keuken uiterst flexibel voor elk keukenontwerp. Bovendien is de keuken uit te breiden met de houten Limehouse Buckland hoekzitbank. Deze is multifunctioneel tegen een muur, in een hoek of vrijstaand, als een divider, bij de keuken te combineren.

Limehouse is te verkrijgen bij Neptune’s Design Centre in Voorburg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist