Neptune Home

Traditioneel handgemaakte keukens

De keuken is het hart van het huis en dé plek waar mensen samenkomen en warmte vinden. Neptune Home creëert robuuste handgemaakte keukens in een Engelse country chique sfeer, voorzien van een eigentijdse twist. De keukens van het Britse design en lifestyle merk worden met oude ambachtstechnieken vervaardigd uit massief hout. Tot in de finesses besteedt Neptune aandacht aan kwaliteit, een perfecte afwerking en een fraai ontwerp met verrassende details. De keukencollectie is dermate opgebouwd, dat er een volledig op maat gemaakte ‘look’ gecreëerd kan worden, zonder dat het de wereld kost. Geïnspireerd op de klassieke Engelse architectuur heeft Neptune drie keukenseries ontworpen: Chichester, Suffolk en Henley. Allen zijn op traditionele wijze met de hand gemaakt en met de hand geschilderd, waarbij er een keuze is uit 28 authentieke kleuren.

Traditionele detaillering
Met traditionele detaillering en invloeden, die voortkomen uit de Engels klassieke architectuur, biedt Neptune keukens voorzien van de perfecte mix tussen oud en nieuw. Alleen hout van hoge kwaliteit wordt gebruikt; MDF of spaanplaat is niet aan de orde. Het is de aandacht voor detail, dat van elk stuk een bijzonder meubel maakt. Lades zijn voorzien van soft-close en een zwaluwstaartverbinding voor extra sterkte en duurzaamheid. De kasten hebben een zigzag-systeem, waardoor de planken in de kasten uiterst flexibel in te delen zijn en het mooist ogen. Robuust houten snijplanken en een dienblad zijn stijlvol opgeborgen en onderdeel van de keuken, deurscharnieren vallen strak in het houtwerk en deuren en lades sluiten mechanisch. Zelfs gebogen, ronde kasten behoren tot de mogelijkheden. Alles, van kast tot aan bestekbak, heeft een tijdloze uitstraling en biedt het beste in vorm, functie en design voor betaalbare prijzen.

Chichester
De Chichester keuken heeft een typisch Engelse uitstraling. Vanwege het eenvoudige ontwerp mengt de mooie kwaliteit van het Europese vakmanschap met klassieke lijnen, schitterend met het neutrale palet. De keuken past bij elke stijl en laat een onberispelijke afwerking zien van traditionele details en scherpe silhouetten. Met de mogelijkheid de keuken te schilderen in een kleur naar keuze, de stijl van de handgreep te kiezen en zelfs van het scharnier, is Chichester de meest veelzijdige, flexibele en betaalbare keuken van Neptune.

Suffolk
De Suffolk keuken is een moderne vertaling van een klassiek design. De keuken heeft een eenvoudig en uiterst elegante stijl, die functie, vorm en design moeiteloos samenbrengt. Door te spelen met de schaal en de proporties, wordt Neptune’s handelsmerk van strakke lijnen en functionele esthetiek, benadrukt. Suffolk is ferm, sereen en verfijnd. Door op maat gemaakte combinaties van authentieke verfkleuren met elegante eiken elementen en fraai afgewerkte houten lades, ontpopt de keuken zich als één en al luxe.

Henley
De Henley keuken is een zelfverzekerd ontwerp, dat chique eiken verbind met een strak, eigentijds meubelontwerp. De textuur is rijk, soepel en luxe. Het effect is een stijlvolle, warme en gastvrije keuken. De organische rondingen, het natuurlijke hout en de authentieke detaillering, transformeren deze traditionele keuken in een feest van modern design. Elke kast is behandeld met de unieke IsoGuard afwerking van Neptune. Deze zorgt ervoor, dat het hout volledig beschermd blijft en toch zijn elegante, verzilverde verschijning behoudt. De Henley keuken is praktisch, elegant en subtiel luxueus.

Keuken als pronkstuk
Neptune keukens passen perfect in grote en kleine woningen; van boerderijen tot ruime stadslofts en alles daar tussenin. Elke Neptune kast is er in een verscheidenheid aan formaten, passend voor elke ruimte en met een maximale opslagcapaciteit. Naast keukenkasten beschikken de keukencollecties ook over ladekasten, eilandeenheden, dressoirs, wandkasten, kamerhoge kasten, snijplanken en wijnrekken - en niet te vergeten een bijpassende eethoek.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist