Nederlandse SieMatic design keukens

veroveren de wereld

Wat met voetbal niet lukte, gaat met keukens boven verwachting goed. Op basis van de SieMatic SE 2002 RF collectie zijn in Nederland keukens ontworpen die zeer nauw aansluiten bij interieurtrends die in ons land bij veel consumenten geliefd zijn.

Het ene ontwerp speelt in op design met een vleugje nostalgie en chique, met eigentijdse varianten op klassieke en antieke stijlelementen. Bij het tweede keukenontwerp gaat het om puur natuurlijke details, zoals lambriseringen van ongeschaafd hout en hoge houten stoelen met vlechtwerk van riet. Hoewel ze gebruik maken van dezelfde keukenmeubelen, uit de SieMatic 2002 RF serie, hebben beide keukens een geheel eigen stijl en karakter.

Oorspronkelijk zijn deze SieMatic keukens dus alleen voor de Nederlandse markt ontwikkeld, maar mede dankzij internet zijn ze nu ook 'ontdekt' in andere landen. Dat beperkt zich niet tot Europa. 'Onze' keukens scoren ook veel belangstelling en bewondering in Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Ondanks de grote cultuurverschillen, blijkt hieruit duidelijk dat goed design overal wordt herkend en gewaardeerd.

SieMatic presenteert deze Nederlandse keukens inmiddels internationaal op haar merkwebsite.

Daar is nu een derde stijlvariant aan toegevoegd. Een keuken die associaties oproept met zonnig Zuid-Europa. Licht, vol positieve energie en expressie. Een mediterrane keuken voor de Nederlandse markt, met een vormgeving die is afgestemd op typisch Nederlandse keukenruimtes.

De SieMatic SE 2002 RF collectie is net zo veelzijdig als de smaak en de wensen van de Nederlandse keukenkopers.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist