Mape design keukens

70 jaar ervaring uit Belgiƫ

Voor sommigen klinkt Mape misschien onbekend in de oren, maar op de Belgische markt voor keukenbouw is dit bedrijf niet weg te denken. Mape is een Belgische keukenfabrikant, stelt een 50-tal mensen tewerk en is "geboren en getogen" in Erpe-Mere. Dit familiebedrijf kent, met al 71 jaar ervaring achter de kiezen, een rijke geschiedenis waarin expertise en eigen creaties centraal staan.

Keukens, badkamers, totaalinrichting
Ontwerp en realisatie van keukens is en blijft de core business van Mape, maar hun sterke positie in deze sector heeft ervoor gezorgd dat ook voor badkamers en totaalinrichting vaak een beroep op Mape gedaan wordt. Badkamers die overigens verdeeld worden via een professioneel verdelersnetwerk. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft deze keukenbouwer alle expertise in huis om zowel een keuken als een badkamer op maat aan te bieden of je interieur een nieuwe look en feel te geven.


Een unieke partner
Mape is niet zomaar een keukenfabrikant. De stielmannen van Mape werken jouw droomkeuken of badkamer tot in de puntjes af in hun eigen atelier, mét innovatief machinepark in Erpe-Mere. Ze gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen en leveren maatwerk af. Of je nu op zoek bent naar een basiskeuken of een uniek totaalontwerp op maat, ze gaan met plezier voor je aan de slag. Bij Mape is elke keuken en/of ontwerp uniek!

Knesselare
Mape vindt men weliswaar over het hele land maar om de aanwezigheid in Vlaanderen te versterken en het imago extra visibiliteit te geven, werd in 2010 besloten om in Knesselare, langs de baan naar Knokke, een prestigieuze showroom te openen.

Drie generaties ervaring
Achter dit bedrijf schuilt een rijke geschiedenis. De geestelijke vader van Mape is Marcel Van Buggenhout. In 1947 stampte hij in het Oost-Vlaamse dorpje Aaigem een meubelatelier en schrijnwerkerij uit de grond. Wat als een klein bedrijfje begon, groeide uit tot een bloeiende onderneming. Tot enkele jaren later, toen grootvader Van Buggenhout plots stierf. Maar die sombere gebeurtenis hield zijn zonen, Marc en Peter, niet tegen om in 1967 deze succesvolle schrijnwerkerij verder te zetten. Ze doopten de schrijnwerkerij om tot ‘Mape’, een combinatie van hun voornamen.

Vandaag staat Mape onder de deskundige leiding van kleindochter en -zoon Sandrine en Philip Van Buggenhout en groeide het bedrijf uit tot een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt voor keukenbouw

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist