Maatwerk designkeukens

schakel de interieurbouwer in!

Is een standaardkeuken uit de showroom niets voor u? Kies dan voor een maatwerk designkeuken. Bijvoorbeeld van oud hout met een betonnen of granieten werkblad. Designkeukens hebben een uniek design en zijn uitstekend afgewerkt. Maar hoe komt u tot de ideale keuken? Schakel een interieurbouwer in. Hij is u graag van dienst bij het ontwerpen en vervaardigen van uw ideale designkeuken.

In grote lijnen heeft u wel ideeën over hoe uw designkeuken er uit moet komen te zien. U kent echter niet exact de mogelijkheden. Interieurbouwers helpen u uw droomkeuken te verwezenlijken. In de meeste gevallen is een designkeuken duurder dan een normale keuken. Het is dan ook begrijpelijk dat u een keuken wilt die precies naar wens is.

Een keuken ontwerpen stap voor stap
Tijdens het gesprek met de interieurbouwer geeft u aan wat voor materialen u in gedachten heeft, wat de maten zijn van uw keuken en welke inbouwapparatuur u wenst. De adviseur maakt voor u een grove schets. Als u zich hierin kunt vinden, maakt hij een definitieve tekening.

De uitvoering
Na de definitieve tekening neemt de interieurbouwer contact met u op. Vervolgens gaan de meubelmakers met uw designkeuken aan de slag. Een designkeuken is maatwerk – het duurt daarom soms enkele weken tot maanden voordat uw keuken af is. Deze periode van lang wachten is het echter waard. U heeft designkeuken op maat waar u jarenlang plezier van heeft.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist