Leicht keukens

Concrete

Beton (in het Engels : concrete), het klassieke materiaal van de hoogwaardige architectuur, wordt tegenwoordig in toenemende mate ook in het interieur toegepast. Betonoppervlakken beschikken over eenkarakteristieke en altijd heel unieke expressieve kracht. Eigenschappen die dit tijdloze materiaal ook zeerwaardevol maken voor de vormgeving van individuele keukens.

Voor de vervaardiging van een CONCRETE-front is ambachtelijke bekwaamheid vereist: fijnbeton wordt in spateltechniek op een gelakte MDF-drager aangebracht. Zo ontstaat er een authentiek, uniek oppervlaktebeeld met structuren die het licht op verschillende manieren breken en het front tot levenwekken. Een beschermlaag van matte lak zorgt voor een hoge gebruiksbestendigheid. Drie melange-achtige kleurschakeringen staan ter keuze: een lichte (manhattan), een donkere (brasilia) en een roestachtige tint (lehavre).

Puristisch omgezet ontplooit beton een opvallend effect in het interieur. In de afgebeelde keukens vormen de donkergrijze meubels een visueel centrum. Het eiland verheft zich tussen de royale ramen vrij in de ruimte. Het rustige raster van de greeploze onderkasten wordt luchtig onderbroken door een asymmetrisch, bijna speels te noemen open wandkast. Ten opzichte van het eerder grove beton vormt het slechts 5 mm dikke werkblad van warmgewalst staal een uitgesproken elegante tegenpool.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist