Leicht keukens

Timber

Kleur accentueert de vorm; in het harmonisch samenspel ontstaat een begrijpelijke, heldere en duidelijke interieurarchitectuur. Een hoge mate aan behaaglijkheid wordt verkregen door de kleurkeuze, de toegepaste materialen en de lichtvormgeving. Een warme mokka tint in combinatie met fronten in magnolia accentueert de verschillende zones. Daardoor wordt het interessante architectuurconcept met ingesneden kastelementen en zich herhalende geometrische vormen visueel op de voorgrond geplaatst en geaccentueerd.De LEICHT keuken CLASSIC-FS opent zich naar het woongedeelte. Het eiland is parallel aan de vlak in de wand ingebouwde hoge kasten georiënteerd. Qua optiek zijn beide zijden door de toepassing van matbruin gelakte open kasten met elkaar verbonden. De kleurige ‘insnijdingen’ door open kasten worden ook om de hoek aan de kastzijden voortgezet, de keuken krijgt meer expressie en luchtigheid.

Een innovatief ontwerpidee is met de nieuwe, aan het plafond bevestigde bovenkasten gerealiseerd en daarmee is de overgang van designkeuken naar woongedeelte nieuw gedefinieerd. De ruimtes zijn visueel gescheiden, tegelijkertijd blijven openheid en transparantie behouden. De grotere opbergruimte betekent een gewenste meerwaarde.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist