Leicht keukens

steeds meer onderdeel van wonen

Vandaag de dag heeft de keuken niet alleen meer de functie om te koken. Waar vroeger genoegen werd genomen met een ruimte van een aantal vierkante meters waarin koelkast, fornuis en spoelbak voldeden neemt anno 2000 de keuken een steeds prominentere plaats in in ons leven.De keuken wint steeds meer terrein in huis, hij krijgt een steeds belangrijkere plaats in de woning en als het enigszins mogelijk is meer vierkante meters. Bij bestaande woningen worden keukens uitgebreid, bij nieuwbouwwoningen worden ze ruimer en geïntegreerd in de woonruimte. Wonen, koken, eten, gezelligheid, we hechten hieraan steeds meer waarde. In ons drukke leven blijkt de keuken een belangrijke sociale ontmoetingsplaats te zijn voor het hele gezin. Voor keukenontwerpers daarom een nieuwe uitdaging. De designkeuken als centraal in huis punt zo ontwerpen dat het een meubelstuk wordt.
Duitse keukenfabrikant Leicht heeft hierin al succesvol resultaat geboekt. Zij laten op een centrale plaats in huis de keuken als een meubelstuk integreren in het interieur. Strakke wanden waarin fraai apparatuur een onderdeel van het ontwerp is en in de ruimte staande kookeilanden waardoor koken en gezelligheid perfect samen gaan. Dat keuken als custom made product met het overig meubilair een geheel moet gaan vormen maakt het inrichten van de woonruimte van je huis alleen maar leuker. Verlichting speelt hierbij vanzelfsprekend een belangrijke rol. Natuurlijke lichtinval maar bij het invallen van de duisternis zorgen inbouwspots, hanglampen, vloerlampen of tafellampen voor sfeervol licht. Onderstaand hanglamp Caboche van Foscarini en vloerlamp Arco van Flos die de woonruimte en keuken verfraaien met hun vorm en licht.

Dat niet alleen de buitenkant van de keukenontwerpen van Leicht fraai zijn blijkt bij het openen van lades en kasten. Ook aan het interieur van de keuken wordt steeds meer aandacht besteed waarbij functionaliteit voorop staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist