Leicht design keukens

Greeploos mooi

Wanneer de fronten niet door zichtbare greepelementen worden onderbroken, ogen keukens bijzonder rustig, elegant en modern. Hiervoor zijn er bij LEICHT verschillende vormgevingsmogelijkheden. Een moderne klassieker is AVANCE met de typische, naar achteren afgeschuinde frontkant voor een ergonomische en bijzonder comfortabele greep. Bij CONTINO krijgt het werkblad door de direct eronder aangebrachte, naar keuze passend bij de frontkleur gelakte greepgleuf een zwevend karakter. De 80 cm hoge korpus biedt ook bijzonder veel opbergruimte: het onderste uittrekelement is hoog genoeg om er ook frisdrankflessen in te zetten. AVANCE pro is de enige greeploze keuken met een slechts 4 mm dik front uit massieve hoogwaardige kunststof.

In de LEICHT hoofdcollectie wordt het greeploos-thema voortgezet. Alle hier toegepaste aluminium profielgreeplijsten kunnen passend bij het front in RAL-kleuren worden gelakt. Zo treden zij optisch op de achtergrond. Als alternatief hiervoor is er een uitvoering in metaal- respectievelijk rvs-optiek beschikbaar. Het greeploos-programma omvat aluminium profielgreeplijsten, het PUR-programma met ingefreesde greepgleuf in het front, de met veerkracht werkende SensoMechanic en het elektrisch-mechanische SensoMatic-openingssysteem voor uittrekelementen en laden. En niet te vergeten de nieuwe greeploze openingstechnologie voor koelkasten. Alles bij elkaar genomen dus een veelzijdig en volledig greeploos-programma, dat individuele plannings- en vormgevingsmogelijkheden biedt voor elke wens en elke portemonnee.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist