Leicht design keukens

Synthia-C

De heldere indeling van de greeploze ‘Synthia-C’ (C staat voor ‘Contino’) wordt ondersteund door een geconcentreerde toepassing van kleuren en materialen. Het nieuwe ‘antiek eiken’ decor met knoesten en scheuren kan op de grootvlakkige kastenwand zijn gehele levendigheid en natuurlijkheid ontplooien. De synchrone poriën die LEICHT nu ook bij de sfeerelementen toepast, doet het oppervlak nóg authentieker ogen, de houtstructuur is ook haptisch waarneembaar.

In dit planningsconcept vormt de reeks hoge kasten met de ervoor geplaatste plint de achtergrond voor een vrijstaand eiland. Het horizontaal georiënteerde decor en de diepe, om de hoek doorgetrokken ‘taillelijn’ van de hoge kasten harmoniëren met de langgerekte eilandvorm. Het opgezette, ‘antiek eiken’ barblad zorgt voor een optische verbinding tussen kastenwand en eiland. Het eiland is door de toepassing van twee contrasterende kleuren asymmetrisch in tweeën gedeeld: de spoelzone is vormgegeven in ‘zuiver wit’, het kook- en bargedeelte in ‘grijs alpine’ – een nieuwematte en koele grijstint. De scheiding in kleuren omvat werkblad en wangen.

De op het woongedeelte georiënteerde onderkasten van het eiland met draaideuren en uittrekelementen zijn tot op de vloer verlengd. Zo ogen ze als woonmeubelen. De erachter liggende plint is voorzien van een rvskleurige afdeklijst in lamellenoptiek. Deze is kleurneutraal en vormt de verbinding tussen de qua kleur afgezette zones van het eiland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist