leefkeuken van Bulthaup

B3


De mensen bij bulthaup werken in stilte aan nieuwe ontwikkelingen en innovaties, los van hectische modes en trends. Einddoel is een ontwerp waarin duurzaamheid en hoogwaardigheid de kernwoorden zijn. Sinds de introductie van het concept heeft b3 een compleet nieuwe vorm gegeven aan keukens en leefruimtes - plekken om te communiceren, te koken en te genieten. Het traditionele, plattegrondgebonden keukenontwerp is losgelaten. De muur krijgt een actieve rol, de keuken wordt een leefruimte die (indien gewenst) vloeiend doorloopt in andere leefsferen in huis. De multifunctionele wand bij b3 maakt het voor het eerst in de keukengeschiedenis mogelijk om meubels en horizontale panelen vrij op te hangen: functioneel, ergonomisch, stijlvol en - zwevend.

 

bulthaup monoblock laminaat

achterwandbekleding mogelijk maakt. Het resultaat: een glanzende keukensculptuur uit één stuk.

 

Puur sensueel: aluminium brons

Behalve aluminium naturel en aluminium grijs komt bulthaup met een heel nieuw frontmateriaal: aluminium brons.

 

 

Een spannende synthese van sensualiteit en sculpturaliteit in de wereld van de keukenarchitectuur: de warme uitstraling van de bronstint harmonieert met de andere bulthaup materialen, zoals roestvrijstaal, hout en steen.


Kijk voor meer informatie op: www.bulthaup.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist