LaCucina Alessi by Valcucine

wonen in een concept

Stel je voor: wonen in een concept. Ofwel, wonen in een omgeving die tot in detail is ontworpen vanuit één visie. Hier vloeien vorm en functionaliteit, in- en exterieur, organisch voort uit één design. In woningen kennen we dit (nog) niet. Je koopt de muren en als je geluk hebt zit er een redelijke keuken in. Het kan anders. Nu, voor het eerst in Nederland. Met Urban Studios, de visie op stedelijk leven van de veelvuldig bekroonde Nederlandse architect Wiel Arets. De keuken is van LaCucinaAlessi by Valcucine.

Een integraal woonconcept dat je alles biedt om comfortabel te wonen. Het enige dat jij hoeft te doen, is je eigen signatuur toevoegen, je meubelen en kleding meenemen en je plek innemen in het kloppen hart van de stad. Vanuit je Urban Studio ga je niet náár de stad, je bént de stad. En wat verwacht je van ‘urban living’? Gemak, want alle voorzieningen zijn er. Snelheid, je vindt er direct wat je zoekt. Actualiteit, in mode en trends. Schoonheid, in stedelijk design. Dezelfde kenmerken die je buiten vindt, wil je ook binnen aantreffen.
In een keuken die je stijlvol uitnodigt. In een badkamer die je verleidt. In aandacht voor detail en kwaliteit. Van vloer tot plafond, van deurklink tot lichtknopje.

LaCucinaAlessi by Valcucine
Tijdens de wereldwijd gerenommeerde Milan Design Week is de Urban Studios keuken, LaCucinaAlessi ontworpen door Wiel Arets en geproduceerd door Alessi en Valcucine, voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. De One-Piece-Kitchen is internationaal met groot enthousiasme ontvangen. Mede door het minimalistische en multifunctionele ontwerp dat perfect tot in details is uitgevoerd. Daarnaast is de keuken uit één stuk gegoten van het duurzame materiaal DuPont ™Corian® (in de kleur Glacier White), dat ervoor zorgt dat de keuken niet alleen mooi blijft, maar ook lang mee gaat. De Urban Studios hebben de primeur en worden als eerste voorzien van deze bijzondere keuken.

De projecten zijn gerealiseerd in:
Amsterdam: The Double, Valkenburgerstraat 150
Twee gebouwen, met eronder een parkeergarage en er tussenin een binnentuin met terrassen en Japanse invloeden. Buiten: veel glas, zowel doorzichtig als ondoorzichtig. Binnen: een zee van licht in een zorgeloos compleet concept waarbij keuken, badkamer, sanitair en kasten een integraal onderdeel uitmaken van het totale design. De locatie: tussen de Prins Hendrikkade en het Waterlooplein en tussen het centraal station en Artis.

Rotterdam: The BTower, Hennekijnstraat 100-254
Kan het centraler? De Rotterdamse Urban Studios zijn gesitueerd in The BTower die is gebouwd pal naast de Bijenkorf. Dus direct aan de Beurstraverse en Coolsingel en naast de Lijnbaan. Daarmee heb je alle winkel-, horeca- en vervoersvoorzieningen op loopafstand. Deze toplocatie maakt integraal onderdeel uit van dit nieuwe woonconcept: het ultieme Urban Living.

Maastricht: The Post, Statenstraat 4
Wie centraal zegt in Maastricht, zegt het Vrijthof. En juist daar, in het monumentale oude
postkantoor is The Post gevestigd met 19 Urban Studios. Aan de buitenzijde blijven alle authentieke details, zoals de kozijnen, trappen en balustrades, behouden. Binnen wacht je een modern woonconcept van Wiel Arets. Italiaanse design keuken van LaCucinaAlessi by Valcucine, badkamer en sanitair zijn hierbij meegenomen als onderdeel van het totaaldesign. Evenals de vloerverwarming die ontsierende radiatoren overbodig maakt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist