Kvik keukens

Rimini

De Kvik-catalogus 2012 is zojuist binnengekomen in alle vestigingen van Kvik. Hij staat weer boordevol inspiratie om alle dromen op het gebied van design keukens en badkamers waar te maken. Deze keer bevat hij vooral veel extra's voor iedereen die droomt van een nieuwe badkamer.Geheel volgens de traditie is de nieuwe Kvik-catalogus zojuist binnengekomen bij alle vestigingen van Kvik. Het is niet alleen een echt feest voor iedereen die droomt van een nieuwe keuken tegen een redelijke prijs, hij staat ook vol met aantrekkelijke badkamers. Zo vormt de badkamerserie in de nieuwe catalogus een vernieuwde interpretatie van bestaande modellen in het assortiment.

Elegante lijnen
Het algemene kenmerk van de nieuwe badkamers is een design dat eenheid brengt in het interieur, in de vorm van een geleidelijke overgang tussen materialen en oppervlakken. Dit komt met name tot uiting bij badkamer Mano Square, waarbij de vorm van de grote Kvik Core-wastafel de illusie wekt van vloeiende grenzen tussen de rand van de wasbak en het werkblad. Bovendien kan de wastafel vrij zwevend aan de wand worden bevestigd of aan de onderzijde worden voorzien van kastjes.

Sterke contrasten
Uit de nieuwe badkamers blijkt ook dat Kvik veel aandacht heeft besteed aan het creëren van contrasten tussen de gladde oppervlakken en de natuurlijke uitstraling in de vorm van ruwe houten structuren. Dit is duidelijk te zien bij badkamer Fico: tegelijkertijd simpel, functioneel en met een pure stijl. De combinatie van de lichte houtstructuur en het geraffineerde zwarte werkblad schept harmonie en rust in de badkamer.

Badkamer Rimini is een ander voorbeeld van hoe sterke contrasten kunnen zorgen voor een verrassende en fraaie uitstraling. Rimini maakt al enkele jaren deel uit van het assortiment van Kvik. In de collectie van 2012 is het design echter verder ontwikkeld en omvat nu klassieke zuilkolommen tussen de kastjes. Het werkblad is eveneens volledig nieuw. Het is namelijk gemaakt van in lagen verlijmd bamboe, waardoor in de voorzijde van het werkblad fraaie, natuurlijke lijnen ontstaan.

De romantische keuken
De romantische stijl van de serie Rimini komt eveneens terug in het keukenassortiment van 2012. Rimini is de populaire rustieke keuken van Kvik die, net als de badkamerserie, verder ontwikkeld is en nu klassieke zuilkolommen tussen de kastjes heeft. Het donkere werkblad van FSC-gecertificeerd massief eiken maakt de contrastrijke uitstraling compleet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist