Kvik keukens

XX-Large-laden

De Deense keukenproducent Kvik rekent definitief af met ruimtegebrek in keukenladen. De XX-Large-laden van Kvik zijn 120 cm lang en 71 cm diep. Hiermee krijgt u aanmerkelijk meer ruimte voor uw geld. En meer waardering voor uw designkeuken.

Het is een bekend probleem dat keukenladen vaak simpelweg te weinig ruimte bieden. Daar heeft Kvik nu iets op gevonden: bij Kvik is al het meubilair namelijk zodanig ontworpen dat het past bij de moderne mens en bij zijn behoeften op het gebied van interieuroplossingen. Alle Kvik-keukenkastjes zijn daarom 80 cm hoog, beter bekend als X-Large. De plint meegerekend betekent dit een totale werkhoogte van 90-100 cm, afhankelijk van het gekozen werkblad. Dit schept optimale werkomstandigheden voor aardappels schillen, wortelen raspen en uien hakken.

Met de XX-Large-laden bouwt Kvik deze filosofie van de ergonomische en functionele keuken verder uit, zodat met nóg meer mogelijkheden rekening kan worden gehouden bij het ontwerp van uw keuken. Zo wordt gemakkelijk meer ruimte gecreëerd in de keuken zonder dat dat extra vierkante meters kost.

40% meer ruimte in de laden
Om precies te zijn is XX-Large 15 cm dieper dan een standard keukenkastje, dat een diepte heeft van slechts 56 cm. In combinatie met de X-Large-keukenkastjes levert dit 40% meer diepte op dan bij traditionele laden. Bovendien kunnen de XX-Large-laden volledig worden uitgetrokken, waardoor alles in de lade gemakkelijk bereikbaar is. Sinds de introductie van het XX-Large-concept heeft Kvik een grote verscheidenheid aan mogelijkheden ontwikkeld voor de extra grote laden.

Breder werkblad
XX-Large biedt niet alleen meer opbergruimte, maar ook extra werk- en uitstalruimte in de keuken, want dankzij de extra grote laden is ook het werkblad breder.

In een standaardkeuken is het werkblad 60 cm breed. Toepassing van XX-Large in de onderkastjes levert een werkbladbreedte op van maarliefst 75 cm. Dit biedt meer mogelijkheden om op het achterste gedeelte van het werkblad iets neer te zetten en bovendien kan de wand kan worden gebruikt om accessoires op te hangen zonder dat die tot last zijn tijdens het koken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist