KVIK keukens

3 nieuwe fronten

Met twee nieuwe aanvullingen op het populaire front Mano, beide met een grove eiken fineerafwerking, en met daarnaast nog een front met een natuurlijke uitstraling, laat Kvik zien dat de onbewerkte en natuurlijke look voorgoed zijn weg naar de keuken heeft gevonden.Naast het tijdloze en stijlvolle front Mano, een van de bestsellers van Kvik, zijn er nu twee nieuwe Mano-fronten: Mano Forte en Mano Sera. Daarnaast introduceert Kvik een nieuw model in het assortiment fronten, namelijk Foresta. Alle drie de fronten zijn vanaf medio januari 2011 uit voorraad verkrijgbaar in de winkels van Kvik.

Onbewerkte, grove look
De drie nieuwe fronten laten duidelijk zien dat de onbewerkte, grove en natuurlijke look echt zij weg heft gewonden in de keukentrends. Mano Forte is voorzien van een afwerking in eiken fineer, slechts onderbroken door rvs-profielen. Het greeploze design benadrukt de uitstraling van een strakke belijning.

Zo is ook Mano Sera voorzien van een eiken fineerafwerking, maar in tegenstelling tot Mano Forte is het een zwartgebeitst front. Door de toevoeging van natuurlijke materialen, in designcontrast met de donkere fronten, wordt een onbewerkte, rustieke stijl gecreëerd: een van de belangrijkste kenmerken van de huidige trend op het gebied van keukeninterieur.

Nieuwe interpretatie van een klassieker
Mano Forte en Mano Sera maken deel uit van de bijzonder populaire Kvik-serie Mano. Foresta daarentegen vormt op zichzelf al een aanvulling op een bepaalde frontstijl, namelijk het paneelfront.

"Foresta is een massief eiken paneelfront, bekleed met een gladde fineerafwerking. Het is dan ook op een aantal manieren een nieuwe interpretatie van het klassieke belegfront, en met zijn scherpe randen en strakke lijnen heeft het een bijzonder stijlvolle uitstraling", aldus Andrew Long van Kvik A/S.

De nieuwe fronten zijn vanaf medio januari 2011 uit voorraad verkrijgbaar bij alle vestigingen van Kvik, waar ze ter inspiratie te zien zijn in de winkeldisplays.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist