Kvik keukenfronts

Mano

Kvik richt de aandacht nu op de bestseller onder keuken- en badkamerfronts, namelijk het minimalistische en tijdloze Mano-front. Als eerbetoon aan Mano geeft Kvik een inspirerende folder uit met stijlvolle Mano-omgevingen, die u in alle Kvik-winkels kunt bekijken.

 

Wanneer creativiteit en vernieuwing samen worden gesmolten in een uniek en tijdloos design is het resultaat gewoonweg uitmuntend. Dit was het geval voor het handgreeploze Mano-front van Kvik, dat vijf jaar geleden is geïntroduceerd en sindsdien tot de meest populaire fronts op de markt behoort. Kvik richt de aandacht wederom op het Mano-front. Dit doen we met geweldige Mano-aanbiedingen en een exclusieve, inspirerende folder, die in alle Kvik-winkels te verkrijgen is.

"De afgelopen jaren is de kijk op keukens veranderd, namelijk van zeer zichtbaar naar geleidelijk geïntegreerd in het huis als een meubelstuk. De keuken moet een fraai design hebben, gebruiksvriendelijk zijn en een natuurlijk onderdeel van al het overige meubilair zijn. De handgreeploze en neutrale Mano-fronts hebben precies deze eigenschappen, en dat was ons uitgangspunt van de serie tijdens het productieproces," zegt Marlene Hougaard, een van de Kvik-designers.

Lang en creatief proces
Alhoewel Mano in eerste instantie in matwit was, zijn de fronts momenteel ook in hoogglans wit en grijs te verkrijgen. Het creëren van de front-serie was een langdurig proces, aangezien alle details nauwkeurig zijn bekeken.

"We hebben twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de Mano-serie. De serie moet helemaal kloppen voordat we deze op de markt brengen. Daarom hebben we intensief aan ieder klein detail gewerkt. De serie is ontwikkeld met veel flexibele en handige functies. Zo wordt de handgreeploze rand bijvoorbeeld met behulp van een metalen frame bevestigd. Op deze manier krijgt u geen stof en vuil in uw lade," zegt Marlene Hougaard.

Het lange proces bleek een goede investering te zijn, aangezien zowel winkels als klanten Mano omarmden. Hierdoor werd de serie vanaf de eerste collectie ogenblikkelijk een klassieker.

Ode aan Mano
Om vijf fantastische jaren op de markt te vieren, heeft Kvik een exclusieve folder gemaakt, die in een beperkte oplage is afgedrukt en vol staat met elegante en stijlvolle afbeeldingen en tevens beschrijvingen van Mano-omgevingen. De folder is te verkrijgen in alle Kvik-winkels, waar het ter inspiratie voor de keuken- of badaankoop kan worden gelezen.
"Met Mano hebben we een tijdloos en functioneel design gecreëerd dat iedereen aanspreekt. We zijn constant bezig met het bedenken van betaalbare, stijlvolle oplossingen. Mano is een geweldig voorbeeld dat aangeeft hoe dit mogelijk wordt gemaakt," zegt Marlene Hougaard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist