Kvik introduceert Prato

Deens design en handwerk

Kvik, de Deense badkamer- en keukenspecialist, introduceert een nieuwe telg in de keukenfamilie: Prato. Met een eenvoudig en modern design heeft de keukenserie een warme en minimalistische uitstraling. Het uitgangspunt bij Prato is om een keuken te creëren waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan, terwijl de keuken ook het gevoel moet geven dat je er even op adem kunt komen.

De Deense design traditie ligt ten grondslag aan het ontwerp van de keukenserie Prato. De keuken wordt in eerste instantie in de kleuren donkergrijs en wit geleverd. De deuren hebben hebben een zwarte afwerking aan de rand, wat zorgt voor een spannend contrast en een stijlvolle uitstraling. De gefreesde handgrepen zijn speciaal ontworpen voor deze serie en geven de keuken een slankere look.

Keuken en woonkamer worden één
In de keukenserie Prato is ook meubelmodule X opgenomen; een meubel dat is ontworpen om de overgang tussen de keuken en woonkamer op een natuurlijke wijze te laten vervagen. Met de X module wordt de kamer een onderdeel van de keuken en ontstaat er ruimte voor samenzijn, ontspanning en eten koken. De X module is ontworpen in samenwerking met het bekroonde Deense designduo byKato en het beroemde meubelbedrijf Andersen møbler.

De X module heeft gekleurde schuifdeuren die over een rails van massief eikenhout lopen. De bakken zijn ook van massief eikenhout, hebben tandverbindingen en zijn uitneembaar. Zo vormen ze de lades van de meubelmodule maar kunnen ze ook als tray op tafel worden gebruikt of als decoratie dienen. De houten bakken zijn ook apart verkrijgbaar. In eerste instantie wordt de X module geleverd met de schuifdeuren in dezelfde twee kleuren als de keuken (wit en donkergrijs), maar daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar zijn in messing en donkerblauw. Bovendien zijn alle schuifdeuren uitneembaar en omkeerbaar. Ze zijn zwart aan één kant, waardoor de uitstraling eenvoudig kan worden aangepast aan seizoen, humeur of behoeften.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist