Kookeiland kopen ?

Een aantal nuttige tips

Voor veel mensen is een kookeiland de ultieme keukenwens. En terecht! Een kookeiland is niet alleen een plek om paprika's te snijden of om de natte vaat neer te leggen. Een kookeiland kan goed functioneren als tijdelijke werkplek, kookgedeelte of als (eet)tafel. Daarnaast ziet een kookeiland er exclusief uit. Het geeft je keuken een gouden randje. Moderne of nostalgische keuken? Een kookeiland past in ieder interieur.

Ruimte
Om een kookeiland te realiseren is wel wat nodige ruimte nodig. Het is niet verstandig om voor een kookeiland te kiezen als je een kleine keuken hebt. Is jouw keuken kleiner dan 20 vierkante meter? Denk dan goed na over de indeling van een kookeiland. De experts van Tieleman Keukens helpen je bij het maken van een plattegrond. Het kookeiland heeft ruimte nodig om te 'ademen', dus wij raden een minimale doorgang van één meter aan. Zo kun je makkelijk om het kookeiland heen lopen. Daarnaast zorgt de extra ademruimte ervoor dat je de keukenapparatuur gemakkelijk kunt bedienen en de keukenkastjes zonder problemen kunt openen. Een kookeiland komt vooral goed tot z'n recht in een open keuken met zicht vanuit de woonkamer

Waar komt de afzuigkap
Een kookeiland kan ook prima gebruikt worden om - letterlijk - te koken. Maar waar komt de afzuigkap dan? De afzuigkap kan gewoon vrij hangen, zoals op de bovenste foto of de foto rechtsonder. Een andere mogelijkheid is om de afzuiging te verwerken in het werkblad van het kookeiland. Deze trend kom je de komende jaren steeds vaker tegen in keukens.

Laat je goed informeren
Er zijn veel soorten kookeilanden. Zo kun je kiezen voor een kookeiland met een aantal ingebouwde apparaten. Of heb je liever een massief kookeiland zonder poespas? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist