Kitchzen keukens

Bamboe keukens met karakter

Het kan u niet zijn ontgaan; de Kitchzen-keuken is oogstrelend mooi! Licht of donker, met of zonder greep, groot of klein; deze keuken straalt altijd.

Wat maakt de Kitchzen-keuken zo bijzonder?
Ten eerste natuurlijk het materiaal; hij is geheel - ook het corpus! - opgebouwd uit bamboe, het meest duurzame en milieuvriendelijke bouwmateriaal dat er is. Dit hout wordt gecombineerd met een zeer bijzonder werkblad dat is vervaardigd van het nieuwe, innovatieve materiaal ECO. Dit bestaat voor 75 procent uit gerecycled glas, porselein en spiegelglas. De finishing touch vormt de energiezuinige apparatuur waarmee een huishouden automatisch bespaart op het energieverbruik.
Dit alles wordt individueel vormgegeven en voor de persoonlijke wensen op maat gesneden door de beste keukenvakmensen. Resultaat: Kitchzen!

Plainpress en Sidepress
De basis van deze duurzame keuken is bamboe. Elders op deze website kunt u alles lezen over de positieve en duurzame eigenschappen van dit wonderbaarlijke, snelgroeiende en onverwoestbare gras. Voor toepassing in bijvoorbeeld een keuken wordt er van stroken hout uit deze bamboepalen plaatmateriaal gemaakt dat verschillende patronen kan opleveren. Zoals het bekende ‘knopen'-patroon (Plainpress), zoals we bamboe van oudsher kennen, maar ook het modernere Sidepress patroon waarbij de bamboelatjes zijdelings worden verlijmd zodat een fraaie, lange nerf ontstaat. Smaken verschillen natuurlijk, daarom levert Kitchzen beide patronen. Het hout wordt verder op de gewenste kleur gebracht door het op een bepaalde manier te laten drogen en eventueel te bewerken met een milieuvriendelijke olie of lak. Deze platen worden vervolgens verwerkt door de Nederlandse, FSC-gecertificeerde Kitchzenfabriek.

Fronten: Naturel, Caramel, Grey of...?
Kitchzen biedt verschillende fronten van bamboe; trendy greeploos maar ook mét greep, in Plainpress of in Sidepress uitvoering. Beide structuren ziet u terug in de basis Kitchzenkleuren: Naturel, Caramel en Grey. De eerste twee zijn natuurlijke bamboekleuren. Grey is een beitskleur en als standaard toegevoegd omdat dit onze ‘Kitchzenkleur' is. Wij hebben ervoor gekozen deze prachtige trendy kleur herkenbaar in elke Kitchzenshop te plaatsen, zoals u ziet op de foto's op de website.
Naast deze drie basiskleuren in twee structuren kunt u uw Kitchzenkeuken in elke RAL-kleur laten (water)beitsen die u wilt. Dit zal standaard gebeuren naar aanleiding van een proefmonster waaruit u uw ideale kleur kunt vaststellen.

Opties
‘Eco' als hij is biedt de Kitchzenkeuken wel alle moderne comfort en techniek. De laden zijn uitgevoerd in combinatie met stijlvol glas. Voor een optimale, ergonomische indeling en overzichtelijk opruimen zijn er speciale lade-inleg mogelijkheden beschikbaar voor keukenattributen, uitgevoerd in FSC-gecertificeerd beukenhout, en naar wens voorzien van hoge kwaliteit RVS inhoud.

Persoonlijk statement
Dit alles maakt de Kitchzenkeuken een interessante optie voor het toenemend aantal milieubewuste consumenten. Mensen die op verantwoorde wijze willen consumeren, maar geen concessies willen doen aan design of gebruiksgemak. Een keuken bovendien die met de juiste accessoires tot een persoonlijk statement kan worden gemaakt. Te ontdekken in de Kitchzenshop!

Kijk voor meer informatie op https://www.kitchzen.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kitchzen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist