Kitchzen keukens

Alleen het beste is goed genoeg

Op de woonbeurs in Amsterdam vond de succesvolle introductie plaats van Kitchzen. De sfeervol ingerichte stand trok veel bekijks. Terwijl er goed gezrogd werd voor de inwendige mens kon de eerste ECO keuken bewonderd worden.Het bamboewoud was de favoriete plek van Boeddha. Hij zat daar graag omdat hij er voelde hoe bamboe de emoties kalmeert, en de creativiteit stimuleert. Zo bijzonder als dat al is, bamboe is nog zoveel meer. Nu onze natuurlijke bronnen en hulpmiddelen uitgeput beginnen te raken richten steeds meer ogen zich op het extreem veelzijdige bamboe, dat hier en daar zelfs al ‘het groene goud' wordt genoemd.

Goed beschouwd is hij gewoon perfect; de bamboestengel. Soepel en buigzaam maar sterk als staal dankzij de celvormige vezels in de lengte van de stengel. Je kunt er huizen van bouwen, geheel solide maar flexibel genoeg om ook bij een aardbeving overeind te blijven. En zelfs in uitgeputte grond zal hij standhouden en onverwoestbaar doorgroeien, sneller dan welk ander gewas ook, terwijl hij in een paar jaar tijd van gras transformeert tot keihard hout. Medicijnen, voedsel, textielvezel, bouwmateriaal: hoezo veelzijdig? En de ontwikkelingen gaan maar door. Nieuwe technieken en bewerkingen geven dit hout namelijk ook steeds meer de uitstraling die het verdient. Fraaie structuren, mooie, warme beitstinten, en wellicht binnenkort zelfs in milieuvriendelijke RAL lakkleuren... Zo is bamboe uiteindelijk de perfecte basis geworden voor toepassing in de duurzame, mooie Kitchzenkeuken.

Bamboekeukens waren al eerder op de markt, echter in de fineervariant. Basis hiervan vormde nog altijd het spaanplaat. De Kitchzenkeuken is opgebouwd uit massief bamboe, óók het korpus. En dat is al een prestatie op zich, aangezien het harde hout zich lastig laat bewerken. Maar daar staat dan wel een onverwoestbare keuken die zich bovendien qua uitstraling en moderne techniek kan meten met de meest trendy, high end keukenmerken. Ook over de overige ‘keukenhardware' is echter nagedacht. Het toegepaste granietachtige werkblad ECO is pas net op de markt en bestaat voor bijna tachtig procent uit gerecycled glas. Een recycleblad dus, in verschillende natuurlijke kleuren leverbaar en met de uitstraling van steen. Keihard, hitte- en krasbestendig; in alle opzichten net zo duurzaam als de keuken zelf. En vanzelfsprekend wordt de Kitchzenkeuken ingevuld met de meest energiezuinige keukenapparatuur van dit moment.

Kitchzen is echter niet zomaar en alleen maar een keuken. Kitchzen is een gevoel. Een manier van leven. Om dat tot uiting te brengen worden deze keukens, binnen bestaande kwalitatief hoogstaande keukenzaken, gepresenteerd in een geheel eigen sfeer, een oase zo u wilt. Waar u de buitenwereld achter laat, even stil kan staan en tot rust kunt komen. Waar u kunt genieten van de bijzondere fair trade geproduceerde koffie of thee die óók bij Kitchzen horen, en u kunt verdiepen in de even verantwoorde accessoires, zoals een servies in Thais handwerk, die de Kitchzenshop biedt. Op de website vindt u behalve informatie over de ‘ingrediënten' van deze keuken, ook een uitleg van bijvoorbeeld de beginselen van Feng Shui, en adressen van bijzondere winkels en restaurants. Alles in de groeifase, zodat het net als de Kitchzenkeuken alleen maar mooier en beter wordt. Zoals trouwens bamboe zelf: veel mensen zien dit als hét bouwmateriaal van de toekomst. Zelf zou ik bamboe overigens niet met goud vergelijken; het meest bijzondere van bamboe is juist niet de schaarste ervan, maar de overvloed!

Kijk voor meer informatie op https://www.kitchzen.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kitchzen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist