KH System Möbel

Keukens met hart en hightac

KH SYSTEM MÖBEL is gevestigd in Melle-Bruchmühlen (Nedersaksen), het centrum van de Duitse keukenmeubelenindustrie. En dat ziet men: De medewerkers in de onderneming weten wat een goede keuken is.

Als familieonderneming heeft men verplichtingen tegenover de traditie en verantwoordelijkheid. KH SYSTEM MÖBEL hecht waarde aan betrouwbaarheid en engagement en verzekeren zo het duurzame succes, omdat zij reeds nu aan de toekomst denken.

In onze ultramoderne productie ontstaan met onmiskenbare liefde voor details keukens, die in veel opzichten enthousiasmeren. Want ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar bewijzen ook hun kwaliteit tijdens het dagelijks gebruik. Verwerkte korpussen van eerste kwaliteit gecombineerd met gedegen beslagtechniek en een perfect doordacht binnenste.

Voordelen
Kwaliteit, individualiteit en innovatieve uitvoering staan voor KH System Möbel op de eerste plaats. In onze keukenmeubelen verwerken wij kwalitatief hoogwaardige materialen door middel van de beste techniek van toonaangevende merkfabrikanten. Daarin slagen wij door de combinatie van traditioneel handwerk en moderne productiestraten.

Vormgeving
Het doet er niet toe aan welke stijlrichting u de voorkeur geeft. Laat u zich inspireren door de onbeperkte combinatiemogelijkheden en de individuele eigenschappen voor de vormgeving van de keuken. Met fronten van mat tot hoogglanzend en de passende korpusuitvoeringen. Daartoe komen greepvarianten van klassiek tot modern en veel greeploze mogelijkheden.

Uitvoering
De uitvoering van de keukenmeubelen is omvangrijk, van hoge kwaliteit en kan individueel worden samengesteld volgens uw dagelijkse behoeften. KH SYSTEM MÖBEL werkt samen met de toonaangevende fabrikanten en heeft de recentste techniek geïntegreerd. Omdat zij reeds vandaag aan de toekomst denken.

Ergonomie
Clevere oplossingen voor ergonomisch en comfortabel werk in de keuken: individuele mogelijkheden door verschillende korpushoogten en variabele plinten tot op maat gemaakte kasten.

Kwaliteit
Ultramoderne productie-installaties, waardevolle materialen en handwerkskunst. Bovendien gecertificeerd. En wel sinds meer dan 25 jaar. Kwaliteit zet zich door.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist