KeukenWrapp

de milieuvriendelijk keukenmetamorfose

KeukenWrapp kan vanaf vandaag een compleet nieuwe beleving realiseren in bestaande oudere keukens. Saaie fronten krijgen verantwoord een up to date uitstraling door ze te voorzien van trendy, tijdloos of moderne designs in hout, lak of profielfolien. Een ongezellige keuken wordt eenvoudig, zonder hak- en breekwerk tot een gastvrije moderne ruimte getransformeerd tegen een fractie van de prijs van een nieuwe keuken.Waarom schaffen toch veel mensen een hele nieuwe keuken aan als hun huidige keuken er wat gedateerd uitziet maar nog prima bruikbaar is? Deze vraag hield de experts achter één van de grootste keukenzaken van ons land al enige tijd bezig. Met 35 jaar ervaring in de keukenbranche zagen ze dat het vaak helemaal niet nodig was dat hele nieuwe keukens werden aangeschaft als men op het aanzicht van de huidige keuken was uitgekeken. De mannen gingen op zoek naar een betaalbare oplossing waarbij de bestaande keuken eenvoudig tot nieuwe sfeermaker van het huis moest kunnen worden aangepast. KeukenWrappen werd het antwoord en ze stampten een complete KeukenWrapp-organisatie uit de grond.

KeukenWrapp is de perfecte combinatie van milieuvriendelijk hergebruik en modern maatwerk.
Er ontstaan steeds meer ideeën voor het recyclen van woon-materialen en zo start KeukenWrapp op het juiste moment. Met een verrassende collectie moderne meubelwrapps kunnen gedateerde keukenkastjes en keukenmeubels eenvoudig opgewaardeerd worden tot moderne hedendaagse keukens. Iedere keukenbezitter wordt een interieurarchitect omdat deze zelf naar hartelust de vele soorten Wrapps kan combineren en een unieke keuken kan samenstellen die naadloos aansluit bij de rest van de woonstijl.KeukenWrapp, gemak dient de mens.

Het doel van de mensen achter KeukenWrapp is niet alleen het hergebruik te stimuleren maar ook de urenlange gesprekken die mensen in de verschillende keukenwinkels moeten hebben te elimineren. Wrappen is maatwerk en de Wrappadviseurs komen bij de mensen thuis voor een Wrapp-opnamebezoek. Een opnamebezoek is zo geregeld op www.keukenwrapp.nl. Tijdens het bezoek adviseren de Wrappadviseurs over de juiste kleuren en materialen, styling en ontwerp en laten ze zien welke effecten zijn te bereiken met Wrapping. De speciaal getrainde Wrappmonteurs monteren op vakkundige wijze het gekozen design bij de klanten thuis in de keuken. In een mum van tijd is de keuken onherkenbaar opgeknapt en kan weer jaren mee.

KeukenWrapp, met de K van Kwaliteit.
Keukenwrapp werkt uitsluitend met de allerbeste 3M materialen en verlengt de levensduur van de keuken door de mogelijkheid te bieden om kleinere reparaties aan kastjes mee te nemen voordat deze een nieuwe kleur krijgen. KeukenWrapp biedt zo ook de mogelijkheid om handgrepen te vervangen waardoor het aanzicht compleet kan veranderen. Op www.KeukenWrapp.nl staat niet alleen helder uitgelegd wat de werkwijze is maar ook een aantal voorbeelden afgebeeld.

Kijk voor meer informatie op https://www.keukenwrapp.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist