keukenontwerp aan de keukentafel

Nieuw & uniek concept

Cees van Hoogdalem (46 jr), een creatieve Rotterdamse ondernemer die door de economische crisis zijn luxe SieMatic keukenshowroom vorig jaar uit zijn handen zag vallen, zit bepaald niet bij de pakken neer. Van de nood maakte hij een deugd, en ontwikkelde een nieuw business model, een nieuwe formule in de keukenbranche. Wat hij altijd al deed - bij de mensen thuis langs gaan - vormt nu het hart van zijn aanbod met de nieuwe website.

"Eigenlijk doe ik het niet anders dan de afgelopen 27 jaar", vertelt Cees die samen met zijn vrouw Renate vanuit hun Zwijndrechtse huis vanachter zijn Macbook de nieuwe zaak drijft. "Met dit verschil dat ik nu geen voordeur meer heb, geen showroom waar de mensen toch alleen maar komen kijken en niet kopen. Scheelt een hoop gedoe, en een hoop kosten. En ramen lappen" voegt hij er lachend aan toe. Noodgedwongen moest Cees vorig jaar zijn zaak sluiten aan De Goudsesingel, toen hij net als vele kleine zelfstandigen het hoofd niet meer boven water kon houden. Door de afwikkeling van de zaak kwam Cees in contact met Goedhart Keukens in Alphen a/d Rijn. Goedhart – óók sterk in een correcte opvolging en het traject ná de handtekening.- en Cees besloten hun krachten te bundelen en een nieuwe formule te ontwikkelen die veel meer van deze tijd is. "Ik heb me altijd verbaasd dat andere keukenverkopers en -ontwerpers nooit naar de mensen thuis gingen, dáár moet immers de nieuwe keuken verrijzen. Hoe kun je nu iets goeds ontwerpen en adviseren als je daar niet gaat kijken? Ik zat jarenlang avond aan avond bij de mensen thuis, daar ligt mijn kracht. En nu dus mijn nieuwe bedrijf". Dat het de nieuwe start up niet aan ambitie ontbreekt, blijkt wel uit zijn voornemen om aan de keukentafel terecht te komen van niemand minder dan Gordon Ramsay, in zijn nieuwe huis in Los Angeles. Door intensief gebruik van vooral Facebook, Linked In en Twitter en met hulp van zijn (online) netwerk, komt hij steeds dichterbij.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist