Kemie keukenbladen

succesvol op vakbeurs

Keukenbladenproducent Kemie uit Asten introduceerde op de vakbeurs Küchenmeile, die van 18 tot en met 25 oktober in Duitsland plaatsvond, verschillende noviteiten. Zo kan het bedrijf nu keukenbladen uit één stuk leveren met een lengte van 3,60 meter. Daarnaast toonde Kemie glazen keukenbladen die in elke gewenste RAL- of NCS-kleur verkrijgbaar zijn. Ook presenteerde Kemie glazen keukenbladen die voorzien zijn van een RVS-randafwerking.

Het waren vooral deze noviteiten die door de bezoekers op de beurs bijzonder positief werden ontvangen. Naast de presentatie van de noviteiten voerde Kemie een speciale 'BlackJack-actie': elke beursbezoeker die tijdens de beurs een showroomblad bestelde, is door het bedrijf uitgenodigd om in maart 2011 een bezoek te brengen aan Holland Casino. De actie bleek een goede zet. De verkoop van showroombladen tijdens de beurs lag zelfs 40 procent hoger dan vorig jaar.

Langere opstelling
Tot op heden moest de consument die een keukenblad langer dan 3 meter wilde bestellen genoegen nemen met een stuiknaad. Met de nieuwe ceramistone en glazen keukenbladen van Kemie is die beperking verdwenen. "De vraag naar lange keukenbladen neemt toe", vertelt Geert-Jan Engbers, directeur bij Kemie. "Met onze nieuwe ceramistone en glazen producten kunnen we keukenbladen leveren met een lengte van 3,60 meter. Dit is onmogelijk met bladen van natuursteen of cosmostone." Het lange, ceramistone keukenblad is voorlopig alleen verkrijgbaar in de kleur Bluestone.

Elke gewenste kleur
Op het gebied van glazen keukenbladen, een trend die nog steeds sterk groeit, toonde Kemie de mogelijkheid om het product in elke gewenste RAL- of NCS-kleur te leveren. "Ton-sur-ton leeft op dit moment sterk bij consumenten", aldus Engbers. "De fabrikanten stemmen hun producten af op de wensen van de klant en die willen hun keukenblad vaak in dezelfde kleur als de fronten. Dat kunnen wij nu aanbieden. Dit biedt de klant enorm veel mogelijkheden."

RVS-rand
Ook een glazen keukenblad met RVS-randafwerking is een innovatie van Kemie die voor het eerst op de beurs te zien was. "Dit is in zekere zin een 'toevallige' innovatie", zegt Engbers. "Keukenleverancier Alno kwam met de vraag naar een dergelijke oplossing en wij zijn daar op ingesprongen. Glazen keukenbladen zijn erg trendy en de RVS-randafwerking voegt een extra accent toe. Het voordeel hiervan is dat het een extra beschermlaag biedt. De zijkant is nu eenmaal het zwakste deel van de glazen bladen."

De Küchenmeile is een beurs die gericht is op de keukenvakbranche. De beurs is verspreid over verschillende locaties. Kemie presenteerde zijn producten bij Alno AG, E+K/German Kitchen, Brigitte Küchen en RWK Einbauküchen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist