Franke design keukens

Stainless Steel Creations

In iedere professionele keuken speelt roestvrijstaal een hoofdrol. Dat is niet voor niets. Dit materiaal is naast dat het gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hygiënisch is, ook stijlvol, stoer en strak. Franke heeft het vakmanschap in huis en jarenlange ervaring om rvs-werkbladen, achterwanden, opbergsystemen en plinten op maat te creëren. Het resultaat is een compleet pakket rvs maatwerk, waarmee je ook thuis op hoog niveau kunt werken en koken.

Ieder blad is uniek
De mogelijkheden in roestvrijstaal zijn eindeloos. Binnen het Stainless Steel Creations® programma vind je gezette bladen met een houten onderlijming ter versteviging; de randdikte van 20 tot 100 mm zorgt voor een optische robuuste uitstraling. Daarnaast kun je kiezen voor massieve rvs-werkbladen in 4 of 8 mm. Rvs is altijd een duurzame keuze, aangezien de werkbladen 100% recyclebaar zijn.

Rvs biedt de mogelijkheid spoelbakken naadloos in te lassen en kookplaattoepassingen voor vlak-inbouw of opbouw kunnen probleemloos worden verwerkt, waardoor deze een perfect geheel vormen met het werkblad. Dit zorgt niet alleen voor een strak design, het is ook praktisch en hygiënisch. Met de verschillende mogelijkheden in finish, randafwerking, rvs plinten en wanden biedt Franke een compleet maatwerk pakket om individuele ideeën waar te maken passend in iedere keukenstijl.

Verschillende finishes
Er is keuze uit verschillende exclusieve finishes, allen met hun eigen look en feel. Geborsteld: het gladde rvs-oppervlak krijgt hierdoor een satijnglans of orbitaal: Het rvs is bij deze finish bewerkt met een richtingloze slijpstructuur en dit geeft een matterend effect. Gebruikskrassen en vingerafdrukken zijn bij deze finish niet snel zichtbaar. Warmgewalst is de meest pure vorm van rvs. Kleine oneffenheden in kleur en structuur zijn kenmerkend voor het materiaal. Kies je voor een 8 mm roestvrijstalen werkblad, dan zijn de volgende finishes mogelijk: Pearl Finish, Crystal Finish, Diamond Finish, dit zijn finishes op basis van de Nature finish (warm gewalst) met een extra bewerking voor meer krasbestendigheid en minder gevoelig voor vingerafdrukken. Nieuw in het programma voor 8 mm bladen is de Cross Finish. Cross Finish is een afwerking waarbij het werkblad zowel in de lengte als in de breedte wordt geborsteld. Dit geeft het werkblad een mooie geweven linnenstructuur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist