Drie unieke Atag concepten

bij Keur Keukens

Atag wordt vaak geassocieerd met design en technisch vernuft. Keur Keukens in Haarlem presenteert een serie van drie nieuwe Atag keukenconcepten in haar onlangs gerenoveerde showroom. Staan in de Atag stille keuken de fluisterstille apparaten centraal, de Atag unieke keuken legt haar accent op apparaten met een bijzondere techniek, en de Atag sous-vide keuken biedt een totaal nieuwe wereld op het gebied van koken. Kom eens vrijblijvend langs en laat u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen.

Sous vide koken heeft een complete metamorfose ondergaan. Legde je vroeger gevacumeerde zakjes voedsel in een waterbad, dan is dit definitief verleden tijd met de sous-vide keuken van Atag. Deze keuken laat u thuis bijzondere smaken ervaren en biedt alles om een sous vide gerecht op tafel te zetten. Verfijnde technologie maakt het mogelijk om allerlei soorten voedsel te vacumeren in een speciale vacumeerlade. Voegt u kruiden toe alvorens het voedsel in het vacumeerzakje belandt, dan brengt u een extra smaakdimensie aan. In de stoomoven wordt dit vervolgens op lage temperatuur langzaam gegaard zodat vlees en vis uiterst mals worden. Op de wokbrander voorziet u het vlees op het laatste moment nog van een krokant jasje. Sous vide koken laat u de smaak van slow cooking ontdekken, die u completeert met een zorgvuldig gerijpte wijn uit een wijnklimaatkast. En dankzij het op temperatuur gebrachte servies uit de warmhoudlade rondt u het sous vide avontuur veelbelovend af.
Overigens biedt vacumeren van voedsel nog meer voordelen, want u bewaart groenten, vlees en vis aanzienlijk langer. Bovendien is het ook een handige methode wanneer u voedsel langere tijd wilt marineren voordat u het verder bereidt.
Spreekt een keuken vol met gadgets u aan? In de Atag unieke keuken ontdekt u het nieuwste wonder aan het firmament: de afzuigkap met Evolve techniek. Deze filtert vet, water en olie uit de kookdampen, vangt het op in een waterbak en reduceert vervelende kookgeuren. Bovendien is deze afzuigkap heel praktisch: u hebt geen vetfilter meer nodig. Verscheiden Atag producten in deze Atag unieke keuken hebben internationale prijzen gewonnen, zoals de Red Dot Award. Valt u voor hoogstaand design en slimme technologie, dan zal deze keuken u zonder meer aanspreken.

Meer informatie in onze showroom aan de Heringaweg 6 of op www.keurkeukens.nl.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist