Design keukenapparatuur

voor een chique keuken


Chique
Een chique keuken begint natuurlijk bij de keuze van het materiaal waarvan de keuken gemaakt is en de bijbehorende design keukenapparatuur. Bij een chique design keuken horen niet alleen mooie materialen, maar uiteraard ook een prachtige dubbele koelkast, een energiebesparende vaatwasser, een Quooker en die prachtige oven met minimaal 5 pitten.

Luxe
Dat is uiteraard pas het begin, want een keuken heeft heel wat meer aan apparatuur nodig. Gelukkig bieden merken als Alessi, Aga, Kitchenaid, Boretti of Line genoeg om van die nieuwe keuken een exclusieve keuken te maken. Want een keuken is uiteraard meer dan een plek waar gekookt wordt. Een hedendaagse en moderne keuken is ook een plek waar men graag verblijft, waar het goed toeven is. Het is een ondersteuning om de dagelijkse sleur van het koken te doorbreken en om uit te nodigen om -samen- te kokkerellen. De luxe van een keuken wordt bepaald door de uitstraling, de uitrusting en vooral door de flair.
Vergelijk een handgemaakte Engelse landhuiskeuken maar eens met een kant-en-klaar keuken en het verschil is meteen duidelijk. Of een mooie, luxe keuken met 'gewone' apparatuur met een prachtige keuken vol luxe design keukenapparatuur.

Foto: Kitchenaid

Een keuken is allang geen keuken meer
Tegenwoordig is een keuken, mede omdat ze ook vaak geïntegreerd is in de woonkamer, allang geen traditionele keuken meer. Een keuken maakt deel uit van het interieur. Daardoor is de keukenapparatuur ook belangrijker geworden. Het maakt wel degelijk verschil of er een koffiezetapparaat op het aanrecht staat of dat er een barista koffie machine voorhanden is. Of dat er -zichtbaar- een gewone keukenmachine staat of een Kenwood - of Kitchenaid food processor.
Het maakt natuurlijk wat uit of er een luxe oven staat, eventueel met twee bakovens of een gewoon gasfornuis.

Nodigt altijd uit
Je moet er toch niet aan denken om een prachtige keuken vol te zien staan met doorsnee keukenapparatuur. Zeker niet gezien het feit dat er zoveel mooie apparatuur en keukenmaterialen te verkrijgen zijn. Van luxe pannensets tot die mooie handgemaakte rieten uien mand. Of dat houten handgemaakte rek voor theemokken. Dat zijn de extra's die de keuken afronden.
Een mooie keuken bestaat dus eigenlijk uit drie delen. De keuken zelf. De keukenapparatuur en drie de aankleding. Zo ontstaat er een chique keuken die iedere dag weer uitnodigt om er gebruik van te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist