Demode engineered by Valcucine

van hout tot high-tech materiaal

Minimaal verbruik van grondstoffen en energie, lange levensduur, recyclebaar en geen giftige afwerkingen: dit zijn de fundamentele principes waarop het ontwerp van de MECCANICA deuren is gebaseerd: een revolutionair eco-duurzaam keukensysteem, zowel in termen van materialen en prijzen. Met andere woorden, een echt DEmocratisch MOdern DEsign product.

De expressie van het ontwerp op basis van dematerialisatie, de Meccanica deuren benutten de meest geavanceerde creativiteit en technologie om de concepten van vorm en lichtheid uit te drukken.

Een lichtgewicht frame gemaakt van enkel structurele elementen die worden samengebracht met mechanische verbindingen. Lijm is overbodig zodat kan worden afgerekend met formaldehyde. Dit betekent dat aan het eind van de levenscyclus van Meccanica 80% herbruikbaar en 100% recyclebaar is.

Het Meccanica systeem biedt vele mogelijkheden op het gebied van deur materialen die variëren van de meest traditionele tot de meest innovatieve en high-tech oplossingen.
De deuren zijn verkrijgbaar in HOUT - natuurlijk 3-laags grenen afwerking op aniline-basis zodat de natuurlijke houtnerf zichtbaar blijft; in IJZER met een geanodiseerd aluminium-, 100% recyclebaar frame; in de innovatieve Teflon-coating, een nieuwe generatie van elastische, vlekbestendig, wasbare STOF die verwijderd en gewijzigd kan worden, heeft een technische uitstraling.

Volledige flexibiliteit in de manier van mixen en combineren. De Meccanica deuren vallen op door de grote mate waarop ze kunnen worden aangepast: allemaal - ongeacht of ze zijn gemaakt in hout, metaal of afneembare stof - zijn ze verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en kunnen zo op elkaar worden afgestemd.
Het metaal, het meerlaagse hout en de stoffen gebruikt voor de deuren zijn absoluut bestand tegen stoom, water en warmte en verzekeren een lang technisch en esthetisch leven van de keuken.

Demode engineered byValcucine wil niet louter een "Made in Italy" keuken en meubelmerk zijn dat gekozen heeft voor detail, ergonomie, kwaliteit van het product en respect voor het milieu als de hoekstenen van haar designfilosofie. Integendeel, het wil de overtuiging overbrengen dat het mogelijk is om een andere toekomst te creëren door het opnieuw uitwerken en promoten van een nieuwe wooncultuur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist