De Keukentrend voor 2015

Wijn bewaren in uw keuken

De moderne wijnklimaatkast doet haar intrede in de keukens van wijn drinkend Nederland. Steeds vaker zien wij moderne wijnklimaatkasten ingebouwd in kasten en nisjes in de moderne keuken. Een wijnklimaatkast (ook wel wijnkoelkast of wijnkast genaamd) als blikvanger, of iets minder opvallend onder het aanrecht of op de hoek van een kookeiland. Er zijn in de markt heel veel wijnklimaatkasten te vinden, in diverse prijs-segmenten en kwaliteiten, waardoor men door de wijnflessen de wijnkast (bomen het bos) niet meer kan zien.

 Dunavox heeft een compleet aanbod in keuken inbouwapparatuur op het gebied van wijnklimaatkasten en is landelijk verkrijgbaar bij de betere keuken-speciaalzaken.

Waarom een wijnklimaatkast in de keuken?

Het op juiste temperatuur serveren van uw wijnen komt de smaakbeleving ten goede. Ook geeft een inbouw wijnklimaatkast in de keuken een andere sfeer af aan de keuken, een wijnsfeer. Dus pas op want de kans is groot dat er meer wijn geconsumeerd gaat worden.

 

Wijnkoelkasten van Dunavox zijn verkrijgbaar in diverse maten en afmetingen voor opslag van 7 tot maximaal 200 flessen wijn. Wijnkasten met enkele & dubbelen klimaatzones, en zelfs een wijnklimaatkast met 3 klimaatzones is verkrijgbaar. Bij Dunavox krijgt u professionele begeleiding van aankoop tot installatie, en daarna tijdens het gebruik van uw wijnklimaatkast.

Als u zich aan het oriënteren bent op de aankoop van een  wijnklimaatkast, dan het advies om niet alleen te letten op design, prijs en opslag capaciteit, maar ook met het soort wijn u drinkt en de omvang van uw aankoop en consumptie behoeften.

 

 


Daarnaast zijn o.a. de volgende factoren belangrijk bij aankoop;

-       Koolstof filter ja of nee? ( belangrijk voor het langdurig opslaan van wijn)

-       Inbouwmogelijkheden & warmte afvoer

-       Afmetingen + inbouwafmetingen voor juiste werking van product

-       Geluidproductie van de Compressor (max 45db)

-       Geluidproductie en interval van de ventilatoren (deze geven het meeste geluid overlast)

-       Materialen van de behuizing, kast en deur.

-       Soort en materiaal planken/leggers

-       Energieverbruik

Meer informatie of persoonlijk advies? Informeer bij een 5-sterrenspecialist of kijk eens op www.dunavox.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist