De Elementen Interieur Platform

Een ontdekkingstocht binnen de wereld van design

Waar denk je aan bij design? Een moderne en warme stijl met minimalistische elementen? Zaterdag 19 en zondag 20 maart opent De Elementen in Mijdrecht de deuren. Dit exclusieve interieurplatform voor lifestyle en living biedt u een ontdekkingsreis op het vlak van Italiaans topdesign. Kom onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met deze wereld van design.

Ervaar De Elementen
De Elementen is de plek bij uitstek voor interieurstylisten, -architecten en hun cliënten om inspiratie op te doen voor een interieur. Bewonder nieuwe creaties, bepaal kleurconcepten en ontdek bijzondere materialen. De elementen is een unieke ontdekkingstocht voor iedereen met een voorliefde voor design.Topdesign van gerenommeerde merken
Verschillende topmerken zijn vertegenwoordigd op het gebied van meubels, verlichting, kasten, badkamers, textiel en de afwerking van vloeren, plafonds en wanden. Ontdek wat (Italiaanse) merken als Modulnova, Rimadesio, Byos, Vola, Agape, Mussi, MGS en Culimaat te bieden hebben. De Elementen telt ruim 800m2 aan wooninspiratie- en beleving.

Je vindt De Elementen aan de Rendementsweg 20c in Mijdrecht.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.deElementen.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist