Culimaat keukens

Vertex

Onder de naam Vertex verkoopt Culimaat een uniek design keuken concept dat zich kenmerkt door de geometrische vormen enerzijds en de puur vakmanschap anderzijds.Zowel de ‘body’ als alle zichtzijden van de Vertex zijn vervaardigd uit RVS. Een bijzonder detail vormen de uitsparingen in het RVS. Hierin zitten intelligente oplossingen verwerkt voor de bediening van het kookgedeelte en het elektronische openingssysteem van de laden.

De zijwanden en het aanrechtblad zijn met elkaar verweven waardoor er een geometrisch lijnenspel ontstaat dat de verhoudingen van het meubelstuk accentueert. De hoeken worden niet gebogen maar gelast waardoor scherpe lijnen ontstaan.
Het inlegwerk in het spoelgedeelte van het RVS aanrechtblad is van marmer. De eiken kasten hebben unieke, donkere, matte lak. De kastenwanden zijn voorzien van ‘dikke’ deuren die bijdragen aan de massieve uitstraling.
Elke Vertex keuken wordt op maat gemaakt en is beschikbaar in verschillende kleuren. Apparatuur kan naar wens worden ingepland.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist