Culimaat keukens

Cubic XL

Met recht een XL-keuken. De proporties zijn extreem ruim van opzet zodat er een royale keuken ontstaat waar 'echt' gekookt kan worden. De veeleisende (hobby) kok kan hier zijn hart ophalen en de meest bijzondere gerechten bereiden. De design keuken Cubic XL valt op door het ambachtelijke handwerk dat overal in de keuken terugkomt. Deze liefdevolle details in combinatie met de hoogglans gepolijste witte fronten en het Corian werkblad stralen vakmanschap uit. Verder getuigt de schouw met afzuigunit van maatwerk, alsook de kasten in donker geolied eiken. Een van de kasten schuift in de muur zodat het werkblad, al dan niet met keukenapparatuur, aan het zicht kan worden onttrokken. Andere bijzonderheden zijn de 4 cm 'dikke deuren' welke lijken te zweven en de losse kasten met elektronisch gestuurde lades. Ook de unieke ingebouwde vaatwasser is een ontwikkeling van Culimaat en het toonbeeld van vakmanschap. Tot in de kleinste details ademt deze keuken een superieure kwaliteit. De inbouwoven, de combi-stoomoven, de warmhoudlade, het inbouwkoffiezetapparaat en de twee vaatwassers zijn van Miele. De kookplaten en het koel-vriessysteem komen van Gaggenau en de kokend waterkraan is van Quooker. De keuken wordt geheel op maakt gemaakt en de individuele wensen van de eigenaar kunnen worden gerealiseerd.Over Culimaat

Culimaat ontwerpt en produceert hoogwaardige keukens en interieurs. Het bedrijf met 14 werknemers is sinds 1985 gevestigd in Berlicum, vlakbij 's-Hertogenbosch. Iedere Culimaat keuken is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist