Culimaat keukens

Futuro block


De Futuro BLOCK, een schiereiland met achterwand, ontworpen en geproduceerd door Culimaat in Berlicum voor het woonhuis van interieurdesigner, stylist en bouwbegeleider Tarcise Bökkerink in Molenhoek, is een prachtig voorbeeld van een ontwerp waarbij eenvoud in balans het uitgangspunt was.

De keuken is volledig in harmonie met de rest van het huis. Er is met veel oog voor detail gekeken naar lifestyle van de gebruikers, kleurgebruik en verhoudingen binnen de ruimte. Het resultaat is een genot voor het oog én voor degene die erin mag koken.

De Futuro Block herbergt onder meer een inductie kookplaat met gaswokbrander, stoomoven-combi, serviesverwarmer, Amerikaanse koelkast, eiland afzuigkap, vaatwasser en Quooker-combi.


Kijk voor meer informatie op: www.culimaat.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist