Culimaat design keukens

Verturo

Deze stijlvolle keuken kenmerkt zich door een spannend lijnenspel tussen het subtiel vormgegeven strakke roestvaststaal en de meer gematigde vormen van de gelakte onderdelen, waardoor een uitgebalanceerd geheel ontstaat. Typerend voor het keukenconcept Verturo zijn de verfijnde details. De speciale aansluiting die het werkblad met het tafelblad verbindt, is vervaardigd uit Corian. Door middel van een speciale constructie zweeft het tafelblad wat een ruimtelijk effect geeft. Bijzonder is dat deze tafel geen onderstel of poot heeft. Daarnaast heeft de kookplaat verzonken bedieningsknoppen die niet uitsteken aan de zijkant van de keuken, maar in het werkblad zijn verwerkt. De geïntegreerde inbouw van de kookplaat, de afwerking van het blad en fronten, maar ook de bijzondere handgrepen rondom de inbouwapparatuur gaan op in het moderne design.

In de woonkamer is een speciale tv-kast gerealiseerd. De apparatuur, opslagmogelijkheden en de verfijnde grepen verlenen de kast een hoogwaardige uitstraling. Het geheel is afgelakt in een soft-touch lak.

Naast de keuken is een wijnruimte gerealiseerd met daarin zes wijnkasten van Sub-Zero. De proeftafel is gerealiseerd uit een metalen vrijhangende constructie, die mogelijk gemaakt wordt door een contragewicht in de vloer. Uitgevoerd met een inlegblad van Solid Surface.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist