Culimaat design keukens

Stijlvol keukenconcept Axis

Culimaat, een innovatief Nederlands bedrijf dat hoogwaardige keukens op maat produceert, lanceert het nieuwe complete keukenconcept Axis. Deze stoere keuken kenmerkt zich door het basisframe van 3 mm dik roestvrij staal. Dit naadloze frame met speciaal greepprofiel laat de keuken in de ruimte “zweven”.Door de speciale vorm van het frame is het mogelijk om een bovenblad op een subtiele manier te integreren in het eiland. In dit geval is een gemêleerd, marmeren werkblad op een bijzondere manier ‘ingelegd’ en geeft de keuken een warme, rijke uitstraling. Culimaat heeft bij het keukenconcept Axis gekozen voor de toepassing van zeer bijzondere materialen waarbij de gedetailleerde afwerking opvalt. Zo zijn de kastfronten 40 mm dik en afgewerkt met een speciale ‘rubber’ lak. De kastfronten lijken uit het frame te komen, waarbij de stoere bedieningsknoppen het geheel afmaken. Er is nagedacht over de routing en werkbaarheid van deze keuken, zodat naast mooie vormgeving, het gemak niet uit het oog verloren wordt. De lades zijn uitgevoerd met roestvrijstalen zijkanten en de bodem is bekleed met Skaileer. Iedere keer is er weer een contrast van materialen wat zorgt voor een spannend geheel.
Aan de zijkant van het robuuste keukenblok bevat Axis een ingenieus geïntegreerd wijnrek dat plaats biedt aan negen wijnflessen.

Speciaal element en primeur in Nederland, is de metalen spoelbak, die is uitgevoerd in een door en door titaniumkleur. Deze vormt een aparte match met het werkblad. Eveneens uniek is het multifunctionele compartimentensysteem dat achter de spoelbak op de afvoer kan worden aangesloten. Hier kunnen verse groenten of kruiden even uitlekken, maar het biedt ook plaats aan wat servies dat even moet worden gestald nadat het is afgespoeld tijdens het koken.

De hoge kastenwand met apparatuur is afsluitbaar door draaischuifdeuren en oogt als een strak meubelstuk achter het design eiland. Deze kastenwand met uitschuifelementen is strak afgewerkt met een soft-touch lak. De binnenzijde van de kasten zijn uitgevoerd in eiken fineer, gespoten in de kleur wengé wat een mooi contrast oplevert met de buitenkant.
Apparatuur Bijna alle apparatuur is van Gaggenau. Zoals de 400 serie Vario kookplaten, Teppan-yaki plaat, de stoomoven, oven, serviesverwarmer en vaatwasser. De afzuiging bestaat uit een plafondinbouwunit van Gutmann. De kraan in deze keuken is van MGS Progetti en de warm/kokendwatervoorziening is van Quooker.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist