Culimaat Design keukens

Culimaat ontvangt prestigieuze designprijs in London

Uit handen van de Engelse Tom Parker Bowles, de zoon van Camilla Parker Bowles, ontving Davy Swanenberg afgelopen donderdag, uit de 1600 inschrijvingen, de eerste prijs van de Sub-Zero and Wolf Kitchen Design Contest.
Deze internationale wedstrijd wordt iedere twee jaar door het gerenommeerde Amerikaanse merk Sub-Zero and Wolf georganiseerd. Alleen de meest prestigieuze keukenmerken kunnen meedingen naar een prijs.In de categorie Modern Design wint Culimaat de Design Award voor keuken “Unum”. Keukenconcept Unum, ontworpen door Davy Swanenberg en Marco Daverveld kenmerkt zich door de vele verborgen gadgets. Alles is onder
handbereik zodat iedere (hobby)kok zich kan focussen op het creëren van mooie gerechten.

Hiervoor is in het eiland een professionele module ingericht voorzien van passende kranen en een handige snijplank. Ook bevat de vierdeurs, met leder beklede, kast een werkblok met daaronder een lade welke ruimte voor gedroogde kruiden en een broodmes met broodplank bevat. Onder het werkblad van gezoet marmer is een lade ingericht met warmhoudapparatuur. De stoere wijnkast van Sub Zero is volledig in het keukenconcept geïntegreerd en houdt alle wijn op de juiste temperatuur. De indeling en maatvoering kan geheel ingetekend worden naar ieders persoonlijke voorkeur en beschikbare ruimte. Doordat Culimaat winnaar is geworden in de categorie ‘Contempory Kitchens’ UK & Europa zijn zij uitgenodigd om in mei naar Amerika te komen om daar het twee daags National Winners Conference bij te wonen. Zij dingen samen met de andere 54 national winners mee naar de World Kitchen Design Contest.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist