Culimaat Cubic XL

genomineerd voor KIM Design Award 2011

Culimaat is met het keukenontwerp Cubic XL genomineerd voor de KIM Design Award 2011. Deze Award word ieder jaar uitgereikt aan een daadwerkelijk gerealiseerd keukenontwerp in Nederland of Vlaanderen.De Cubic XL is ontworpen door Twan Swanenberg. Het ontwerp toont hoogglans gepolijste witte fronten, gecombineerd met een donker geoliede eiken kastenwand en een Corian werkblad. Een opvallend detail is dat een van de kastdeuren in de muur schuift zodat het werkblad aan het zicht onttrokken kan worden.

De proporties zijn extreem ruim van opzet. Bijzonder zijn de 4 cm 'dikke deuren' welke lijken te zweven en de losse kasten met elektronisch gestuurde lades. Ook de unieke ingebouwde vaatwasser is een ontwikkeling van Culimaat. Tot in de kleinste details ademt deze keuken een superieure kwaliteit en vakmanschap.

De inbouwoven, de combi-stoomoven, de warmhoudlade, het inbouwkoffiezetapparaat en de twee vaatwassers zijn van Miele. De kookplaten en het koel-vriessysteem komen van Gaggenau en de kokend waterkraan is van Quooker. De keuken wordt aangelicht door verlichting van Modular.

Op maandag 21 november zal het winnende ontwerp bekend worden gemaakt tijdens het Woon Trend Event in Ede.

Over Culimaat
Culimaat ontwerpt en produceert hoogwaardige keukens en interieurs. Het bedrijf met 14 werknemers is sinds 1985 gevestigd in Berlicum, vlakbij 's-Hertogenbosch. Iedere Culimaat keuken is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist