Comprex Italiaans keukendesign

Forma

Comprex vernieuwt zich met model Forma, een ingenieus systeem, waarin een breed scala aan modulaire oplossingen grote mogelijkheden biedt voor het design en een fraai samenspel van de keuken onthult. Deze ‘Young Lifestyle’ van Comprex is ontworpen voor jonge gebruikers, die op zoek zijn naar levendige emotionele ervaringen in de keuken met origineel design en uiterst functionele kenmerken.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals de Larice Torba met verticale houtstructuur, Larice bianco puro en in nog 9 andere houtstructuren, 8 hoogglans polymeer en 8 matte melamine kleuren.
Het beeld trekt de aandacht door een speciale afwerking. De fronten van de kolomkasten zijn afgewerkt met gladde schoolbord lak, zodat ze met krijt beschreven kunnen worden
Ontwerp: Marconato & Zappa.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist