Comprex Italiaans keukendesign

model FILO

In de elegantie van model FILO, harmonieert een schuine frontlijn. De greeplijst van dit model loopt rondom door, waarbij het blad optisch zweeft op de keuken. Het FILO model is zo bijzonder omdat het volledig greeploos is.De fineerafwerking bestaat uit ‘materico’ materialen. Dit model is verkrijgbaar in zijdelak, hoogglanslak en speciale limited edition kleuren zoals accid copper en pewter (metaallakken). Daarnaast bestaan er industriële lakken die ook in meerdere varianten beschikbaar zijn.

Filo Class is een van de meest succesvolle ontwerpen van zowel Marconato & Zappa ontwerpers en het research & development team van Comprex. Een vruchtbare samenwerking, met de wens van Comprex om nieuwe betekenissen te geven aan het woonconcept. De metaallakken zijn van dusdanig verfijnde kwaliteit, dat nauwelijks waar te nemen is dat het om een lakafwerking gaat.

Filo Young is een spannende expressie van lijnen en vlakken met ruimtelijke effecten.

De Filo Young is verkrijgbaar in diverse nieuwe ‘materico’ fineer afwerkingen die een speciale dimensie aan uw keuken geven zoals: rovere sabbiato (eiken), maar ook rovere antico, rovere cinigia, en de materico ferro, mokka en talpa.

Comprex, sterk en slagvaardig
Comprex Cucine, opgericht in 1982 in het Italiaanse Codognè, niet ver van Treviso, heeft zich razendsnel een plaats verworven in de top-20 van Italiaanse keukenleveranciers. In Italië behoort Comprex zelfs tot de top-6 van grootste keukenexporteurs. De designkeukens worden verkocht en geleverd in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Groot-Brittannië, Scandinavië, Oost-Europa, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, de Caraïben, Nieuw-Zeeland, Dubai, India, Korea, Singapore, Kazachstan en China.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist