Comprex designkeukens

Segno

Comprex Cucine, producent van hoogwaardige Italiaanse designkeukens, introduceert een nieuwe keuken voor liefhebbers van compromisloze esthetiek. Het bijzondere aan de Segno-keuken is dat deze verkrijgbaar is in drie afwerkingsniveaus, corresponderend met de drie lifestyles die Comprex hanteert. Ontwerpers van de veelzijdige Segno-keuken zijn de befaamde Italiaanse vormgevers Marconato & Zappa, die al eerder tekenden voor grote successen van Comprex Cucine.De keuken als leefruimte
De traditionele grenzen tussen de woonkamer en keuken zijn al geruime tijd aan het vervagen. De keukens van Comprex sluiten aan op deze trend. De nieuwe Segno-keuken neemt de ontwikkeling nóg een stap verder: het uniek gestyleerde ontwerp creëert continuïteit tussen woonruimte en keuken en verbindt deze op esthetische wijze. Met het Segno-systeem kunnen beide ruimtes perfect op elkaar worden afgestemd.

De perfecte balans
Het ontwerp van de Segno-keuken is buitengewoon evenwichtig. In alle details is de perfecte balans te zien: tussen rechtlijnigheid en soberheid, tussen functionaliteit en raffinement, tussen elegance en glamour. Voor de afwerking kan worden gekozen uit materialen die aansluiten bij de drie lifestyles van Comprex Cucine. Daardoor ontstaat altijd een evenwichtig geheel: minimalistisch en strak in de Vogue-lijn, elegant en chique in de Class-line of informeel en creatief in de Young-line.

Kleuren en materialen
Het nieuwe Segno-keukensysteem biedt vrijwel onbeperkte keuze in materialen en afwerkingen. Fronten zijn verkrijgbaar in veertien standaard laktinten en in alle RAL-kleuren, die elk weer leverbaar zijn in hoogglans, mat of zijdeglans. Daarnaast zijn er tien prachtige afwerkingen in houtfineer met een horizontale structuur en negen afwerkingen in een warme, doorleefde houtstructuur. Ten slotte zijn er acht fronten met een hoogwaardige polymeer-afwerking, die geleverd kunnen worden in mat en in hoogglans.

Schoonheid in de details
Een Segno-keuken is hoogst individueel. Wie eenmaal een keuze heeft gemaakt uit de materialen en kleuren, kan het ontwerp vervolmaken met schitterende handgrepen naar keuze. Marconato & Zappa ontwierpen vier exclusieve modellen die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij deze keuken. Een zeer elegante optie is de handgreep die aan de bovenzijde in de fronten is geïntegreerd. Daarnaast is er een fraaie en praktische designgreep die aan de voorzijde op de fronten wordt gemonteerd. En ten slotte zijn er twee onorthodoxe handgrepen die aan de bovenzijde van de fronten worden gemonteerd: deze hebben een licht-industriële uitstraling.

Modulaire opbouw
Dit is het eerste keukenconcept van Comprex dat volledig modulair kan worden opgebouwd met een greeplijst. Uniek is dat de deuren met een doorstekend front geleverd kunnen worden. Schoonheid is er ook in andere details. Zo kunnen zelfs de interieurs van de kasten worden afgestemd op de individuele smaak. Laden kunnen gepersonaliseerd worden afgewerkt in acht verschillende combinaties, die perfect harmoniëren met de fronten.

Duurzaamheid in alle opzichten
Centraal in het werk van ontwerpers Marconato en Zappa staan ‘forma e sostenibilitá: de combinatie van design en duurzaamheid. Zo past Comprex Cucine in deze keuken materialen toe die recyclebaar zijn en zijn de hoogwaardige lakken op waterbasis. Export Manager Dino Liviero zegt hierover: "Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Maar het moet wel samengaan met gebruik van betrouwbaar materiaal. De kwaliteit blijft altijd ons uitgangspunt."

Kijk voor meer informatie op https://www.comprex.it.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist