Comprex designkeukens

Profilo


Kenmerkend aan de Profilo zijn de horizontale aluminium handgrepen die aan de bovenzijde van de fronten zijn geplaatst. Doordat de grepen net iets smaller zijn dan de fronten ontstaat een spannend lijnenspel. De fronten zelf hebben geronde zijkanten, wat een mooi contrast vormt met de geraffineerde handgrepen. Wanneer meerdere fronten naast en boven elkaar worden geplaatst, ontstaat een schitterend grafisch effect.

Creatieve combinaties

De fronten van Profilo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Bianco (wit kunststof hoogglans) eventueel gecombineerd met Ebony of Noce Fumo. Met uitsluitend witte fronten krijgt de Profilo-keuken een uiterst strakke, moderne uitstraling. Door te kiezen voor een combinatie met houtkleur ontstaat een even strakke keuken die een zeer warme uitstraling heeft. De combinatie van glanzend witte en houten elementen biedt misschien wel het beste van twee werelden: een minimalistisch vormgegeven keuken met warme accenten.

Goede smaak en beperkt budget

de verschillende wensen en levensstijlen van liefhebbers van keukendesign.

Er zijn drie verschillende lijnen:

• ‘Young’ staat voor grenzeloze creativiteit. Deze lijn biedt onbeperkte vrijheid in ruimteverdeling. Het design is eenvoudig maar ergonomisch uiterst verantwoord. De kleuren van de Young-lijn zijn porseleinwit, gebroken wit en grijs, in combinatie met natuurlijke houtsoorten zoals eiken, ebben en wengé. De nieuwe Profilo keuken maakt deel uit van de Young-line.

• ‘Class’ appelleert aan de hang naar het authentieke. Deze modern-klassieke stijl combineert op geraffineerde wijze traditionele decoraties met strak design. De ronde vormen zijn afgewerkt met een hoogwaardige laklaag in tinten die zijn afgeleid van de natuur: krijtwit en koolzwart. Natuurlijke materialen geven de Class-keuken een warme uitstraling.

• ‘Vogue’ is de absolute top in emotioneel design. De ultra-actuele ontwerpen onderscheiden zich door een minimalistische stijl, superieure materiaalkeuze en compromisloze afwerking. De toepassing van Corian® en Noce Canaletto geeft een streelzachte, warme uitstraling

aan de strakke esthetiek.

Comprex, een jonge, sterke onderneming

Comprex Cucine, opgericht in 1982 in het Italiaanse Codogne, niet ver van Treviso, heeft zich in razendsnel een plaats verworven in de top-20 van Italiaanse keukenleveranciers. In Italië behoort Comprex zelfs tot de top-6 van grootste keukenexporteurs. De designkeukens worden verkocht en geleverd in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Groot-Brittannië, Scandinavië, Oost-Europa, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, de Caraïben, Nieuw-Zeeland, Dubai, India, Korea, Singapore, Kazachstan en China.

Kijk voor meer informatie op: www.comprex.it

 

Kijk voor meer informatie op https://www.comprex.it.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist