Comprex design keukens

Lignum

Met het nieuwe model ‘lignum’ van Comprex, presenteerde Comprex tijdens de Eurocucina Milaan 2014 een model waarbij de basis van de fronten een essenhouten kader is. De binnen panelen zijn uitgevoerd in warm olijf fineer. Lignum is de beeldende kracht van hout. De belijning van het kader met het binnen paneel is een harmonisch juweel met een onverwachte onderbreking van de greeplijst.

De fronten hebben een dikte van 26 mm. Flexibiliteit is een belangrijk aspect van dit model op de beurs omdat de 4 houten kaders kunnen worden gecombineerd met een binnen paneel in glas van ‘Silica’ of het aluminium van ‘Alumina’.

Nieuw zijn de ladenbakken in eikenhout. Deze kunnen op verzoek ook in notenkleur worden gebeitst. Een nieuw accessoire voor deze laden zijn handige verstelbare tussenschotten voorzien van magneten. Het werkblad heeft een betonlook waardoor model Lignum een nog natuurlijkere uitstraling krijgt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist