Comprex design keukens

Filo

De elegantie van model FILO ‘Class Lifestyle’ ontstaat door het afgeschuinde front. De greeplijst van dit model loopt rondom door, waarbij het blad optisch zweeft op de keuken. Het FILO model van Comprex is zo bijzonder omdat het volledig greeploos is.

De fineerafwerking bestaat uit onder andere ‘materico’ materialen. Dit model is verkrijgbaar in zijdelak, hoogglanslak en speciale limited edition lakken zoals accid copper en pewter (metaallakken). Daarnaast bestaan er industriële lakken die ook in meerdere varianten beschikbaar zijn.

FILO ‘Class Lifestyle’ is een van de vele succesvolle ontwerpen van zowel Marconato & Zappa ontwerpers en het research & development team van Comprex. Een vruchtbare samenwerking, met de wens van Comprex om nieuwe betekenissen te geven aan het woonconcept. De metaallakken zijn van dusdanig verfijnde kwaliteit, dat nauwelijks waar te nemen is dat het om een lak gaat.De hoge kasten met schuifdeuren (in metallic parelmoer gespoten), waarachter alle elementen afzonderlijk te openen zijn, geven indien gesloten juist een heel rustig beeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist